Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

15. 09. 2017. 21:54   >>  21:27 5

LOKALNI IZBORI

"Uspjeh SNP-a zagarantovan"

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, razgovarao je danas sa članovima rukovodstva Odbora SNP Glavnog grada i članovima Glavnog odbora SNP iz Podgorice o stanju u Partiji i narednim aktivnostima koje se moraju preduzeti u susret najavljenim lokalnim izborima u Mojkovcu, na Cetinju, Petnjici, Ulcinju i Tuzima.

Iz SNP-a je saopšteno da je na sastanku zaključeno da je, kao i uvijek do sada, uspjeh Odbora SNP Podgorica, garant uspjeha te partije, ne samo u glavnom gradu, nego i u Crnoj Gori.

Joković je prisustvovao i sastanku Odbora SNP Tuzi.

"S obzirom da ovu opštinu u sastavu Glavnog grada, čekaju izbori zakazani za 26. novembar ove godine, dogovorene su aktivnosti koje treba preduzeti u susret lokalnim izborima. Na sastanku je konstatovano da je SNP u Tuzima od svog osnivanja bila prisustna u Skupštini opštine, a bila je i dio vlasti", piše u saopštenju.

Članovi Odbora, kako se navodiu, vjeruju da građani Tuzi nijesu zaboravili sve ono što je SNP činila za rešavanje infrastrukturnih problema Tuzi godinama unazad, posebno u vrijeme dok je bila dio vlasti.

"Podsjećajući da je SNP partija građanske orijentacije, članovi Odbora su zaključili da je kao takva i prepoznata među građanima ove multietničke sredine, što je garant da će svojim aktivnostima i ubuduće raditi na razvijanju skladnih odnosa na ovom području", kazali su iz SNP-a.

Dodaje se da je Joković obećao je punu podršku Odboru SNP Tuzi u susret predstojećim lokalnim izborima za ovu opštinu, kako bi se postigao što bolji rezultat.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније