Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

16. 09. 2017. 20:53 >> 01:04
2

JOKOVIĆ NAGOVIJESTIO

Moguće da SNP prekine bojkot

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković nagovijestio je da bi, ukoliko se bilo ko od opozicionara vrati u skupštinske klupe, i ta partija mogla vratiti u parlament.

Joković je u emisiji "Živa istina" kazao da smatra da bojkot parlamenta nije najbolji način borbe i da nije dobro da opozicija bude van Skupštine, ali da je u jednom trenutku, kako kaže, bio neminovan. Isto tako kazao je da će njegova partija razmisliti o povratku ukoliko to, kako su nagovijestili, urade Demokratski front (DF) i Demos.

"Ako se bilo koja opoziciona partija vrati u parlament, SNP će isto kao što je rekao (Miodrag) Lekić shvatiti da je to nova činjenica da jedinstvo opozicije u tom dijelu ne postoji da je prekršen dogovor o bojkotu parlamenta i SNP će donijeti adekvatnu odluku", kazao je predsjednik SNP-a, prenosi Antena M.

On je naveo da je saradnja sa Aleksandrom Damjanovićem definitivno završena. Na pitanje pripada li SNP-u i da li želi da formira poslanički klub, dobio je negativne odgovore.

"On je definitivno van SNP-a i njegova politička budućnost nije vezana za SNP", rekao je Joković.

Prema njegovim riječima, Snežana Jonica zauzeće visoku funkciju u partiji.

Joković je kazao da je odmah nakon Kongresa o budućnosti partije razgovarao sa Jonicom, i da nikada do sada nije bio u situaciji da se ne razumije sa njom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније