Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

19. 09. 2017. 11:54   >>  11:33 14

DEMOKRATE DPS-U

Tvrdnje zasnovane na zvaničnim podacima

Tvrdnje Demokrata da se Nikšić nalazi pred potpunim ekonomskim, socijalnim i demografskim sunovratom su zasnovane na podacima zvaničnih državnih institucija saopšteno je iz te političke partije.

Marko Burić iz nikšićkog Odbora DPS-a je kazao da su u Demokratskoj Crnoj Gori ljubomorni na postignuća vlasti u Nikšiću, jer kako je kazao, tamo gdje Demokrate vladaju nema rezultata.

U odgovoru DPS-u, potpredsjednik OO Demokrata Nikšić, Nemanja Vuković,  kaže da DPS boli to što su im istinom pokvarili pokušaj da siju neistine, o nažalost, izostalom razvoju Nikšića.

"Nama koji smo rođeni sredinom devedesetih poturate Miloševića - i to vam je argumentacija o Nikšiću koji ste sravnili sa zemljom?", navodi se u saopštenju potpredsjednika OO Demokrata Nikšić.

Vuković tvrdi da podaci koje su prezentovani na presu potiču od zvaničnih državnih institucija, kao što su Monstat, Zavod za zapošljavanje, itd.

"Ali vam hvala što priznaste naše navode o vašim lažnim obećanjima. Sva su vam obećanja kao ono Đukanovićevo o 40.000 novih radnih mjesta. Zar se može biti ljubomoran na neistinu? Može samo u vašem slučaju", kazao je Vuković.

On pita i da li je DPS ponosan, na podatak Zavoda za zapošljavanje da je stopa nezaposlenosti u Nikšiću stalno u porastu i dostigla je 20,12 odsto.

"Istina koju iznosimo ruši vaše prevare i obmane i otud sve veća nervoza, zato što se izuzetno dinamizira terenska kampanja Demokrata, koju ni vaše prijetnje neće, niti mogu zaustaviti", navodi se u saopštenju.

Znaju građani Nikšića, kaže Vuković, ko je uništio i poharao njihov bogati i ponosni grad.

"Znaju i ko je na ulicu poslao hiljade radnika i ostavio njihove porodice bez kore hljeba. Znaju i kako ste došli na vlast i kako je vršite", zaključuje Vuković.

 

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније