Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

19. 09. 2017. 17:48 >> 17:18
5

RADUNOVIĆ PORUČUJE

"Hapsi Milivoje, sve ti je džabe"

Potpredsjednik Nove srpske demokratije Slaven Radunović kazao je da su "Katnićevi isljednici" danas odlučili da pređu na novi nivo represije članova, simpatizera i prijatelja DF-a.

Povodom hapšenja Ive Pavlović, Luke Radunovića i Petra Draškovića, Radunović je, na svom Fejsbuk profilu napisao da već danima teče akcija policijskog i tužilačkog saslušavanja i ucjenjivanja članova, simpatizera i prijatelja DF-a, koji su učestvovali, kako kaže, u fenomenalnoj izbornoj kampanji 2016, kojom je režim natjeran da inscenira "državni udar", kako bi zadržao vlast.

"Prethodnih dana Katnićevi isljednici su se zadržavali samo na prepadanju, a danas su se odlučili da pređu na sljedeći nivo represije i nezakonitosti u radu. Uhapsili su Ivu Bajković, heroinu iz oktobarskih protesta, Petra Draškovića, mladog, pametnog i obrazovanog člana IO NSD, kao i mog sina, Luku Radunovića. U zemlji kojom vladaju kriminalci, i iz Vlade, i iz podzemlja, hapse se ljudi koje ti isti ne mogu da uplaše ili okrenu na svoju stranu", navodi Radunović.

Ali, poručuje specijalnom državnom tužiocu: tvrd je orah voćka čudnovata.

"Kolege opozicionari smatrate li i dalje "da je ovo sve farsa, dogovorena između DPS-a i DF-a"? Mislite li da hapsimo svoju djecu da bi podigli rejting", zaključuje funkcioner DF-a.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније