Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio P.R.

20. 09. 2017. 18:28 >> 19:13
11

OO DPS KOTOR

Protest nije građanski, nego politički

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor saopštio je da iza protesta pod nazivom "Pravo na miran i siguran život u Kotoru" koji je najavljen od strane organizatora kao građanski, zapravo stoji jedna politička stranka.

Podsjetimo, grupa Kotorana ogranizovaće u petak u 11.55 u Starom gradu na Trgu od oružja, ispred Stuba srama, građanski protest "Pravo na miran i siguran život u Kotoru", kako bi skrenuli pažnju vlasti na bezbjednosnu situaciju u tom gradu.

Politička borba je, kako navode iz DPS-a, često bespoštedna, dodajući da se u njoj ne biraju sredstva, ali se ipak "njene granice dobro znaju."

"Ne sporeći uznemirenost građana Kotora povodom nedavnog slučaja ubistva, smatramo da je nedopustivo da političke partije manipulišu ovakvim događajima i pružamo punu podršku nadležnim državnim organima da u skladu sa svojim ovlašćenjima intenzivno rade na rasvjetljavanju pomenutog, ali i na ostalim neriješenim slučajevima, kako bi se učinioci ovih djela kaznili adekvanom sankcijom. Sve drugo je sitno politikanstvo kojeg u ovako ozbiljnim stvarima ne smije biti", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније