Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

21. 09. 2017. 19:33 >> 19:02
4

KOPRIVICA DPS-U

"Današnja žalba je odraz nemoći"

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica saopštio je da se odraz nemoći DPS-a, u odnosu na ono što Demokrate rade,ogleda i u današnjoj žalbi te partije Agenciji za elektronske medije i Savjetu RTCG-a zbog pres konferencije koju su Demokrate organizovale povodom Dana oslobođenja Nikšića," a sa koje je prilog objektivno prenešen na Dnevniku 2 TVCG".

On je kazao da DPS pokušava da izvrši pritisak taman kada postaje uočljivo da Javni servis teži tome da postane servis građana i počinje "koliko-toliko objektivno da izvještava".

"Očekujemo da će od strane Savjeta RTCG-a ovakvo postupanje DPS-a biti ocijenjeno kao pritisak, grub i direktan, na medijske slobode. Nema boljeg dokaza da smo iznošenjem poražavajućih podataka o radu lokalne samouprave i stanja u gradu na našoj pres konferenciji, razobličili i obesmislili laži koje su nelegitimni gradonačelnik i predsjednik Skupštine opštine iznijeli povodom proslave Dana oslobođenja.Nije u interesu građana da slušaju laži i obmane, niti je u interesu građana da gledaju kako im neko baca prašinu u lice predstavljajući situaciju u Nikšiću idealnom, dok isti ti građani jedva spajaju kraj s krajem", rekao je Koprivica.

On je istakao da u interesu građana nijesu jednoumlje, jednopartizam, kleptokratija, autoritarni režim, kriminal, korupcija, 3100 zaposlenih manje u poslednjih pet godina, stopa nezaposlenosti od 21 odsto, zatvorene fabrike i uništena privreda.

"Ništa od toga nije u interesu građana, a sve su to produkti vaše politike. Uništili ste Nikšić vlastitom pohlepom i poharom. Malo vam je pokradenih miliona od Nikšićana, pa vam je i malo minuta da sakrijete istinu. Ako već brinete o tome šta je u interesu građana, onda biste trebali skratiti mandat nelegitimnoj Skupstini opstine, u kojoj sjedi samo vaša partija sa priveskom, i raspisati nove izbore u Nikšiću, na kojima biste od građana Nikšića dobili još jači šamar od onoga koji ste vi i vaš šef dobili u martu", poručio je Koprivica.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније