Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Vijesti; Objavio: I. P. ]

26. 09. 2017. 08:06 >> 07:42
25

KRAJEM OKTOBRA

Vesli Klark stiže na Sveti Stefan

Penzionisani komandant NATO snaga za Evropu Vesli Klark biće jedan od učesnika “Global citizen foruma”, koji se krajem oktobra održava na Svetom Stefanu.

Klark je bio komandat NATO snaga tokom bombarodvanja Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) 1999. godine.

Na forumu će, pišu Vijesti, učestvovati i premijer Duško Marković, a razgovaraće se na temu “Mogućnosti u doba neizvjesnosti”.

Osim ranije potvrđenih učesnika poput glumca Roberta de Nira, motivacionog govornika Robina Šarme i supruge bivšeg britanskog premijera Tonija Blera, advokatice Šeri Bler, na forumu će učestvovati i bivši bugarski predsjednik Petar Stojanov i generalna direktorka UNESCO-a Irina Bokova.

Na sajtu globalcitizenforum.org navodi se da će se ona u raspravu uključiti putem video linka.

Na forumu će učestvovati i režiser dodjele Oskara i Olimpijskih igara Hamiš Hamilton, kao i dobitnici Gremija, pjevači Vajklif Žan i Iv, te producent Dalas Ostin.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније