Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

26. 09. 2017. 11:18   >>  12:22 35

DEMOKRATE REAGOVALE

Navodna platforma brutalna neistina

Demokratska Crna Gora nije, niti ima namjeru da predlaže nikakvu platformu o saradnji s opozicijom, niti će biti mirenja s liderima Demokratskog fronta (DF), s kojima su završili svaku komunikaciju, saopšteno je iz partije Alekse Bečića.

 

Demokrate su na ovaj način demantovale navode koje je objavila Pobjeda, da je Demokratska Crna Gora pripremila platformu o saradnji sa DF-om, SNP-om i Demosom, a da bi posrednik, koji bi trebalo da miri posvađanu opoziciju, trebalo da bude mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

"Tekst iz današnjeg izdanja Pobjede pod naslovom 'Amfilohije miri Bečića sa Mandićem i Kneževićem' brutalna je neistina, zlonamjerno smišljena udbaška podmetačina od prvog do posljednjeg slova. Jedino tačno u cijelom tekstu, koji su prenijeli brojni portali, su imena i prezimena, a koliko je izmišljen cijeli sadržaj pomenutog teksta, čudi da su i imena pogodili", saopštile su Demokrate.

Navode da nikakvu platformu Demokrate nijesu predlagale, niti imaju namjeru da predlažu.

"Ništa manja neistina je i ona o namjeri mirenja sa liderima DF. To se neće desiti, jer smo sa liderima DF završili svaku komunikaciju", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Crkve i vjerske zajednice, kako su kazali, dobro znaju da Demokrate nikada niti sa jednim njihovim predstavnikom nijesu razgovarale o dnevnoj politici, niti imaju namjeru da to čine.

"Uvlačiti crkve i vjerske zajednice na ovaj način u dnevnu politiku je besprizorno i bestidno i predstavlja udar na crkve i vjerske zajednice i na sve njihove vjernike. Saglasno Ustavu Crne Gore, politici nije mjesto u Crkvi, a ni Crkvi u politici. Demokrate nemaju šta da dodaju tom ustavnom načelu, a ni da oduzmu od njega", navodi se u saopštenju.

Cilj ovakvih informacija je, kako su saopštili, "da se lažima pokuša nanijeti šteta Demokratama u Tuzima i Petnjici".

 

Пратите нас на

Коментари35

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније