Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

26. 09. 2017. 11:30   >>  10:59 1

TERENSKA KAMPANJA

Ura: Cetinje nam vjeruje!

Mladi aktivisti i brojni članovi Građanskog pokreta URA na Cetinju su tokom proteklih dana intenzivirali terensku kampanju i obišli više cetinjskih naselja. Rezultati kampanje premašuju velika očekivanja cetinjskog odbora pokreta URA.

Cetinjska URA podsjeća da su "građani ogorčeni na lokalnu vlast, zbog ukupnog nerada i izraženog neodgovornog odnosa", kao i da se lokalna Demokratska partija socijalista (DPS) "sudeći po većinskom raspoloženju građana, nalazi pred sigurnim kolapsom".

"URA je predstavila veliki broj mladih, obrazovanih i kompetentnih ljudi, koji su poznati ukupnoj cetinjskoj javnosti, pa građani svakodnevno pristupaju našem pokretu i pomažu demokratskim procesima. Sugrađanima nijesmo obećali da će Cetinje biti kao Monako, ali smo im dali riječ da ih nikada nećemo iznevjeriti, da ćemo vratiti izgubljenu nadu i Cetinje opet učiniti ponosnim", ukazao je predsjednik cetinjskog odbora Filip Adžić.

I predsjednik pokreta URA Dritan Abazović je, zajedno sa Adžićem i drugim lokalnim funkcionerima, obilazio brojna domaćinstva i upoznao građane sa temeljnim programom razvoja Prijestonice.

Abazović je građanima Cetinja približio pravce i konkretne mjere ekonomskog oporavka, koje je URA promovisala kroz svoj ekonomski program, ali i naglasio spremnost da "odmah nakon rušenja DPS-a na Cetinju, zajedno stovirmo ambijent za razvoj, kako bi se smanjila ogromna nezaposlenost, koja najviše muči građane Prijestonice".

Cetinjska URA je terensku kampanju započela u Bajicama a nastavila je obilaskom Humaca, Bogdanovog kraja i Donjeg kraja.

„U narednim danima obilazićemo preostala naselja cilj nam je da naši funkcioneri obiđu svako domaćinstvo u Prijestonici i razgovaraju sa svakim sugrađaninom. Osim vizije razvoja i ekonomskog oporavka želimo nedvosmisleno pokazati i to da će nova vlast biti u službi i pod kontrolom naroda", zaključio je Adžić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније