Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B

01. 10. 2017. 14:46 >> 15:38
18

DF SPREMA ODGOVOR

Bez odgovora opozicije, protesti u opciji

Demokratski front do danas nije dobio nijedan odgovor od ostatka opozicije vezano za njihovu platformu. U tom političkom savezu kažu da će narednih dana odlučiti koje će poteze da povuku, a kao jednu od opcija, pominju proteste.

Demokratski front je 28. avgusta ostatku opozicije dao rok da do 1. oktobra odgovore na njihov predlog da dogovore zajedničku političku borbu. 

“Do danas nismo dobili nijedan odgovor od ostatka opozicije vezano za našu platformu. Mi to prosto kao DF hoćemo da konstatujemo. Hoćemo da obavijetsimo javnost o toj činjenici, a narednih dana će stranački organi naših konstituenata, kao i Predsjedništvo DF donijeti konkretne odluke”, saopštio je lider Nove Andrija Mandić, na konferenciji za mediji.

Iz DF-a navode da ostatak opozicije ima namjeru da nastavi bojkot Skupštine, dok ne precizira koji će biti potezi DF-a, ponavljaju da su protesti u opciji.

“Oni su izgleda odlučni da bojkotuju do izbora 2020.  Evo da im poručim sa ovog mjesta da postoji jednostavna fortmula,  kako da se dođe do vanrednih parlamentarnih izbora - to je organizovanje uličnih protesta, da to organizuje ujedinjena opozicija”, kazao je funkcioner DF-a Janko Vučinć.

 

 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније