Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

01. 10. 2017. 15:37 >> 15:06

REAGOVANJE

SDP: Ozakonili devastaciju prostora

Usvajanje Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata predstavlja jasnu potvrdu da ulazimo u završnu fazu realizacije DPS "vizije razvoja" koja podrazumijeva potpunu devastaciju prostora i njegovog stavljanja u funkciju uske grupe partijskuh miljenika, poručuju iu SDP-a.

Sve ono što ih je SDP do sada sprječavao da unište sada će, kako je saopštno iz te stranke, shodno i ovom zakonu moći da urade.

"Pohlepa je toliko nadjačala razum da zakon koji tretira prostor kao najvrjedniji resurs donose krnjom većinom u krnjem parlamentu. Zakon koji zbog svojeg značaja treba da bude iskaz što šireg konsenzusa i neupitnog uvažavanja stručne javnosti i međunarodnih standarda donose, nakon ponoćnih trgovina sa svojim satelitima, jedva skrpljenom većinom.”, poručio je Petar Odžić, član Predsjedništva SDP Budva i sekretar za finasije u Opštini Budva 

On kaže da način na koji je vođen proces oko ovog zakona i na kraju sam način donošenja, predstavlja najbolju sliku ove vlasti.

"Budva iz koje dolazim sigurno najbolje svjedoči o razmjerama uništenja prostora u izvedbi DPS tzv. eksperata. Toliko su se godinama iživljavali na Budvi da ni oni samo nijesu mogli sakriti zgražavanje nad urbanističkom devastacijom grada. Podsjećamo, najviši DPS funkcioneri su ne tako davno za Budvu rekli da je devastiran prostor i da ga treba prepustiti sebi samom", poručio je Odžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније