Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

01. 10. 2017. 18:40 >> 18:09
2

PETLJA NA SMOKOVCU

SD: Konatar iznio klasične neistine

Socijaldemokrate su danas saopštile "kako su u moru sinhronizovanih napada na njihovu partiju još jednom iznesene klasične neistine vezane za petlju Smokovac i projekat autoputa".

Socijaldemokrate odgovaraju na tvrdnje potpredsjednika pokreta URA Miloša Konatara da će građani Crne Gore platiti dodatnih 30 miliona eura za izgradnju neplanirane petlje "Smokovac", na auto-putu, te da je za to odgovoran nekadašnji ministar saobraćaja, predsjednik SD-a Ivan Brajović.

"Ovaj put izvršilac naredbi je član partije koja posjeduje 1/3 odborničkog mandata u Budvi i 1/2 u Herceg Novom. Radi se o Milošu Konatar-Preletačeviću, članu partije koja se na parlamentarnim izborima usekala u Parlament na račun koalicije kojoj je dala minoran doprinos, da se nakon toga njeni poslanici niti jednom nijesu pojavili na poslu. Naravno, plate su redovno podizali, baš kao i Konatar-Preletačević, poznat po tome što je promijenio više partija nego što ima godina staža u politici, a koji je sa liste Pozitivne Crne Gore ušao u Parlament par mjeseci pred oktobarske izbore, da bi nakon toga iskoristio ‘mogućnost' da iz Skupštine prima zaradu 12 mjeseci po isteku tog dvomjesečnog mandata, iako je više godina vlasnik privatne firme", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata.

Tvrdnje Kontara su, navode, samo pokušaj blaćenja Socijaldemokrata i njihovog predsjednika i one su kažu neistinite i netačne pa im odgovaraju Tolstojevom rečenicom "nije sramota i nije šteta ne znati, ali i sramota je i šteta je pretvarati se da znaš ono što ne znaš".

"Problem je to što smo mi zajedno sa koalicionim partnerima iz Vlade nosioci prosperiteta u Crnoj Gori i u konkretnom slučaju zaslužni za realizaciju najvećeg infrastrukturnog projekta u njenoj istoriji, dok je Konatar-Preletačević sa svojim partnerima zaslužan jedino za rezultate nedolazaka na posao opozicionih poslanika čiji je rezultat nula", navodi se u saopštenju.

Socijaldemokrate smatraju ocjenjuju smiješnom medijsku pažnju koja se, kako navode, pridaje "partijici u pokušaju" koja ni na jednim izborima nije nastupila samostalno.

Konatara bi, kažu, pitali samo jedno.

"S obzirom da je svjestan skorog i formalnog nestanka URE, pretpostavljamo da će Konatar-Preletačević ubrzo početi da baca oko na Demokrate, njegovo sljedeće mjesto za uhljebljenje, pa bismo žarko željeli da čujemo kad počinje prelazni rok i kad će, kao po ko zna koji put do sada, promijeniti ruho i pod plaštom crvene kravate nastaviti da blati sve ono što valja u našoj Crnoj Gori", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније