Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dnevne novine; Objavio: I. P. ]

03. 10. 2017. 07:55   >>  07:25 14

STANIŠIĆ OCIJENIO

Opozicija nikako da se dozove

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Obrad Stanišić, povodom novog pokušaja DF-a da nađe zajednički jezik sa tzv. građanskom opozicijom, kaže da je crnogorska opozicija neozbiljna priča, pišu Dnevne novine.

"Već mjesecima se igraju gluvih telefona. Prizivaju se i dozivaju, a nikako da se dozovu. Možda će se dozvati do oktobra 2020. i na izborima nekako uvjeriti građane da su opozicija vlasti, a ne državi Crnoj Gori, što je većina njih i dan-danas”, kaže Stanišić za Dnevne novine.

On ističe da sadašnja vlast na čelu sa DPS-om ima mnogo ozbiljnijih poslova od bavljenja opozicijom.

"To je, prije svega, realizacija izbornog programa zbog kojeg su nam građani ukazali povjerenje na posljednjim parlamentarnim izborima. Za nepunu godinu DPS je, sa koalicionim partnerima, dokazala da se odgovorno i predano uhvatila u koštac sa problemima i svakodnevno ih rješava na dobrobit građana Crne Gore. Mjere i aktivnosti koje preduzima crnogorska vlada daju rezultate i jačaju ugled države u domaćoj i međunarodnoj javnosti", rekao je on.

 

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније