Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

13. 10. 2017. 19:21 >> 18:53

POSJETA PETNJICI

Demokrate: Šehović došao po glasove

Svjedoci smo da su u posljednje vrijeme pojačane predizborne aktivnosti ministara u Vladi Crne Gore, a naročito u gradovima u kojima se održavaju lokalni izbori u novembru, saopštila je Demokratska Crna Gora.

"Sada je na red došla Petnjica u koju vladini službenici dolaze vjerujemo po prvi put. Odnos Vlade Crne Gore prema opštini Petnjica je do sada bio takav, kao da je ne umiju naći na geografskoj karti države, a kamoli obratiti pažnju na probleme Petnjičana", saopštio je petnjički Odbor Demokrata.

A da još bude veća ironija, kako se navodi u saopštejnu, u predizbornu posjetu dolazi ministar Damir Šehović, čija je partija završila treća na izborima u Nikšiću, na kojima su se takmičila samo dva politička subjekta.

"Pitanje je samo kako je ministar došao u svom skupocjenom automobilu do Petnjice čija putna infrastruktura podjeća na ulice iz ratnih devedesetih kada su ministrove kolege iz DPS-a podešavale nišanske sprave, minirajući čitava naselja i gradove. Ali brzo je ministar zaboravio ratnihuškačku terminologiju Šešeljevih dobrovoljaca iz DPS-a, ali nijesu Petnjičani, pa ministrova obećanja i osmjeh neće mnogo pomoći političkom rejtingu DPS-a i njegovog satelita SD-a. Tako se ministar ne brine za puteve, ali ni za automobil koga skupo plaćaju svi građani Crne Gore. I kako to da se ministar baš sada sjetio da obećava škole, vrtiće, prevoze đaka? Vide dobro Petnjičani da je ministar došao po glasove. To što pojedini učenici pješače do škole i po 10 kilometara i što Petnjička sirotinja plaća smještaj đacima u Beranama jer javnog prevoza nema, to ministra mnogo i ne brine", piše u saopštenju.

Petnjičke Demokrate ističu da, za razliku od Šehovića koji je proveo samo par sati u Petnjici, Demokrate su obišle na stotine domaćinstava u okviru terenske kampanje upoznajući se sa problemima građana.

"Ne zna ministar kako se teško živi u Petnjici i kako je nezavisna opština, itekako zavisna od svoje dijaspore na osnovu koje i opstaje. Da kojim slučajem zavisi od ministra Šehovića i Vlade Crne Gore, odavno bi bila pusta", kazale su Demokrate.

Navode da očekuju u narednom periodu još organizovanih posjeta zvaničnika Vlade Crne Gore koji, kako su ocijenili, prije svega dolaze da vide gdje je Petnjica i da u cilju prikupljanja glasova pokušaju prevariti časni i pošteni narod bihorskog kraja.

"Ali građani Petnjice i Crne Gore vide da je došao kraj vlasti Organizovane kriminalne grupe zvane DPS i nema te sile i tih neiskrenih i prevarantskih posjeta njihovi zvaničnika, koje će tu činjenicu promjeniti", zaključuju Demokrate Petnjica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније