Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina; Objavio: B.V. ]

17. 10. 2017. 13:07 >> 13:21

U MOJKOVCU

Stanić nosilac liste Demokrata

Nosilac liste Demokratske Crne Gore na izborima u Mojkovcu biće predsjednik mojkovačkog Opštinskog odbora te partije, Ivan Stanić.

 

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, naveo je da će na lokalnim izborima u Mojkovcu nastupiti samostalno.

„Podrška Demokrata u Mojkovcu je, na kraju drugog prstena terenske kampanje, 32,4 odsto, što predstavlja rast od četiri i po odsto u odnosu na podršku koju su identifikovali u prvom prstenu kampanje“, saopštio je Bečić na konferenciji za medije.

Kako je naveo, ubjeđivati građane Mojkovca šta je pravi izbor, nakon 27 godina devastacije od Demokratske partije socijalista (DPS), bilo bi vrijeđanje njihove inteligencije.

„Jer danas imate više Mojkovčana van Mojkovca nego u samom Mojkovcu. Nisu oni otišli iz ćefa, otišli su iz nužde“, ocijenio je Bečić.

Kako je rekao, u Crnoj Gori se više neće voditi politika o partizanima i četnicima, o bjelašima i zelenašima i njihovim ideološkim podmetanjima.

„Već će se u Crnoj Gori razgovarati o nezaposlenosti, kriminalu, korupciji, platama, pernzijama, o mladima, radnicima, studentima i svemu onome što život znači, i DPS je na tom terenu nemoćan“, dodao je Bečić.

Prema njegovim riječima, to na šta je DPS spreman, zdravi um ne može ni da pomisli.

„Tako da se nemojte začuditi ako u narednom periodu neki minut, dva, preraste u sat, dva, i ako ja i Demokrate nastavimo da budemo glavna zvijezda tih njihovih prljavih medijskih alatki. Tu ćete možda čuti da sam ja sa četiri, pet godina iz vrtića napadao Dubrovnik i išao na Štrpce“, kazao je Bečić.

Na pitanje da li vjeruje da će predstojeći izbori biti regularni, Bečić je odgovorio da dok u Crnoj Gori ne dođe do promjene vlasti i ne promijeni se izborni ambijent, ne može se govoriti o iole slobodnim i fer izborima.

„Mi smo u jednoj vrsti vanrednih aktivnosti, mi nijesmo opozicija u nekoj srećnoj i uređenoj zemlji. Ali na primjeru Herceg Novog pokazali smo da se može, pokazali smo da se sve može pobijediti ako imate čiste ruke i ako radite po 15, 16 sati dnevno“, rekao je Bečić.

Stanić je saopštio da prihvata da bude nosilac liste Demokrata na izborima u Mojkovcu sa, kako je naveo, osjećajem časti i velike odgovornosti.

„Potpuno spremno ulazimo u ovu važnu politički utakmicu iz koje ćemo sigurno izaći kao pobjednici“, poručio je Stanić.

On je naveo da je njihov cilj ostvarivanje interesa svih građana i revitalizovanje mojkovačke Opštine.

„Nemam dilemu da će se u Mojkovcu desiti promjene i da će stožer nove lokalne vlasti i pšredvodnik razvoja grada biti Demokrate, što potvrđuje masovna podrška građana“, rekao je Stanić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније