Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

17. 10. 2017. 17:04 >> 16:35
25

DPS PORUČUJE

Građani ne zaboravljaju Bečićeve mijene

Demagog Aleksa Bečić na Dubrovnik vjerovatno nije išao samo zato što je bio mali. Zato se kasnije, pred svojim ideološkim mentorima, sljedbenicima veliskosrpske ideologije, (ne)slavnim djelima dovoljno dokazao i pokazao, tvrde iz Demokratske partije socijalista.

Bečić je danas rekao da će se u "prljavim medijskim alatkama" DPS-a možda čuti kako je on "sa četiri, pet godina iz vrtića napadao Dubrovnik i išao na Štrpce“.

Bečić se, kako je kazao Marko Burić, dovoljno dokazao i pokazao kada je 1999. godine, kao 12-ogodišnjak, išao iz Podgorice da „brani“ beogradske mostove i Miloševićev režim, kada je zajedno sa svojim SNP i nekadašnjim uzorom, Milanom Kneževićem, rušio i lomio po Podgorici nakon priznanja Kosova, kada je agitovao  protiv obnove državne nezavisnosti, a za to da Crna Gora bude srpska prćija i kada je tvrdio da je srpska trobojka - crnogorska državna zastava.

"Kada je nakon "oceubistva" u sam vrh stranke stavio Velizara Kaluđerovića, za koga pripadnici ozloglašenog Sedmog bataljona tvrde da ih je upravo on regrutovao, iako to sad poriče, kada je srpskog državljanina podmetnuo Kotoranima za predsjednika Opštine i kada je okorjelog beranskog četnika Iliju Šćekića onako čvrsto zagrlio, valjda po principu "stara ljubav zaborava nema“, podsjeća Burić.

U DPS-u tvrde da to što bi Bečić iz svoje biografije rado izbrisao sve ove detalje, kao što je izbrisao pripadnost SNP-u i sve funkcije koje je obavljao u toj partiji, ne znači da zaboravljaju građani Crne Gore. 

"Od svih njegovih prevara, ova sa naprasnim i nasilnim "crnogorčenjem“ najbrže je razotkrivena, proporcionalno svemu onome što je Bečić činio i čini protiv države Crne Gore", naglašava Burić.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније