Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

18. 10. 2017. 14:00 >> 13:29

SDP OCIJENIO

"Sjednice Skupštine teatar apsurda"

Sjednice parlamenta su svuda u svijetu ogledalo političke kulture i demokratije, a sjednice krnjeg parlamenta sve više liče na teatar apsurda, poručio je sekretar OO SDP Pljevlja Branislav Veljković.

“Partijski poslusnici odlučuju o sudbini države i njenih građana. Oko njih stoje zavarivači auspuha, mesari, kvazimenadžeri i propali biznismeni, predlažu reforme onako kako se sjete ili sta su noć prije sanjali. Dijele savjete ali ne govore ko će te savjete i reforme realizovati, kada i kako? Onu su izabrani da rade kako im se kaže”, kaže Veljković u izjavi za medije.

Biće tako, dok kola ne krenu nizbrdo, kaže funkcioner SDP-a.

“Zna se da autokratije na nizbrdicama uživaju u iluzijama i odlučno odbijaju da primjete gdje su, kakvi su i kuda idu. Ponekad su pred slom prosto oduševljeni sto im odnekud, navodno stiže neki spas. Nada čini čuda i totalno poražava svaku mrvu razuma”, navodi Veljković u izjavi za medije.

Demonizacijom SDP-a nosioci aktuelne vlasti, kako ističe Veljković, nastoje revitalizovati i afirmisati devedesete, a samim tim i vlastite biografije.

“Kada ste se odlučili da pozovete OEBS vjerovali ste da ste toliko važni i da te priče o demokratskim modelima niko ne shvata ozbiljno i da se neće praviti pitanje ni oko očigledne zloupotrebe vlasti. Nikave podrške dakle neće biti dok se aktuelne afere ne raspetljaju. A one se samo gomilaju. Što još uopšte možete da pokušate pod razumnom pretpostavkom da ste izgibili vezu sa stvarnošću? Vrijeme neumitno curi, rokovi su poznati, primiče se kraj a vi dobro znate da godine počinju januarom”, zaključio je Veljković u izjavi za medije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније