Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

18. 10. 2017. 16:59   >>  16:28 2

REAGOVANJE

"SD-u smeta rad novog rukovodstva SNP-a"

Očigledno je da Socijaldemokratama (SD) smeta rad predsjednika Socijalističke narodna partije Vladimira Jokovića i novog rukovodstva partije i pokušavaju neistinama da truju javnost, saopšteno je iz SNP-a.

To se navodi u reagovanju na današnje saopštenje portparola SD-a, Stefana Šustera, koji je, nakon što su iz SNP-a pozvali predstavnike OEBS-a da budu obazrivi prilikom razgovora s predsjednikom parlamenta Ivanom Brajovićem, kazao da SNP napada SD po tuđem nalogu.

Iz SNP su poručili da ta partija nikada nikog ne napada po tuđim nalozima, već, kako se navodi, od početka svoga postojanja prati put istine i saopštava činjenice "i to je glavno što nas razlikuje od vaše satelit partije koja je pod direktnim protektoratom DPS-a".

"Takođe, Socijaldemokrate najbolje znaju način na koji se cijepaju stranke kako bi se očuvale privilegije, jer ste jednu već pokušali da uništite. Što se SNP tiče, poručujemo da kome je god stalo do privilegija i ličnih interesa i ne treba da bude sa nama", navodi se u reagovanju SNP-a.

Kazali su da o snazi Socijaldemokrata najbolje govori činjenica da su u Nikšiću od dvije partije koje su učestvovale na izborima bili treći.

"Rezultat ove nazovi partije predstavlja jedinstven slučaj u političkoj praksi, ali ne čudi da je upravo partija predsjednika krnje Skupštine Brajovića, uspjela da ostvari ovaj nimalo popularan rezultat", navode iz SNP-a.

Ocijenili su da je očigledno da SD-u smeta rad predsjednika SNP-a i novog rukovodstva, te pokušavaju neistinama da truju javnost.

"Međutim, mi nastavljamo još snažnije i odlučnije, uvjereni da će se snaga SNP pokazati na vanrednim parlamentarnim izborima kojih će biti, a vi se o tome nećete ni pitati. Kao što se nikada nijeste ni pitali o nijednom bitnom procesu u Crnoj Gori, već samo služite da popunjavate rupe koje DPS napravi", zaključuje se u reagovanju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније