Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

20. 10. 2017. 09:26 >> 08:56
2

CRNOGORSKA

Osloboditi Cetinje od partokratije

Partokratija je jedan od najvidljivijih problema na Cetinju, saopštio je predsjednik Crnogorske i nosilac lisze te partije na lokalnim izborima, Ivica Kaluđerović.

 

"Jedan od najvidljivijih problema na Cetinju je partokratija, preko koje oni koji su najmanje sposobni parazitiraju na račun Cetinjana koji umiju da rade svoj posao i koji svoj posao vole. Zato se ja u ime Crnogorske javno obavezujem da ćemo kao učesnici buduće vlasti u Prijestonici snažno da utičemo da se za javne poslove biraju najsposobniji među građanima Cetinja“, rekao je Kaluđerović.

Zabrinjavajuće je, dodaje Ivica Kaluđerović, da se u krugu onih koji su danas najuticajniji na Cetinju lojalnost partiji više cijeni nego usmjerenje ka opštem dobrom. Sa takvom praksom jednom mora da se stane, a prva sljedeća prilika za to su izbori.

"Pozivam Cetinjane da glasaju za Crnogorsku, a mi se javno obavezujemo da ćemo po konstituisanju nove cetinjske vlasti pozvati one građane Cetinja koji dokazano vole svoj grad i koji su autoriteti u našem gradu, da zauzmu najodgovornija mjesta u upravljanju Cetinjem i da takvim pristupom zajedno nastavimo borbu protiv partokratije i nepravde“, zaključio je Kaluđerović.



Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније