Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

rtcg.me; B.V.

21. 10. 2017. 14:13   >>  13:47 14

UJEDINJENA CRNA GORA

Bojkot svih izbora ako se ne ispune zahtjevi

Godinu nakon parlamentarnih izbora kriza u Crnoj Gori se ne smanjuje već postaje teža, ocijenio je predsjednik Izvršnog odbora, Ujedinjene Crne Gore, Goran Radonjić.


On je, na konferenciji za novinare kazao, da bi izbori nakon tri decenije trebalo da budu fer i slobodni, što, kako je ocijenio, govori o tome u kakvom se stanju nalazi crnogorsko društvo.

"Pozivamo sve opozicione poslanike da se okupimo i da javno potpišemo uslove koje vlast mora da ispuni, kako bi se krenulo ka demokratskom razrješenju krize", naveo je Radonjić.

UCG smatra da bi izbori na svim nivoima trebalo da se održe u jednom danu, najkasnije u maju sljedeće godine.

"Stav Ujedinjene Crne Gore je da u slučaju da vlast ne izađe u susret ovakvim zahtjevima, bojkot treba radikalizovati - odnosno bojkotovati sve lokalne i predsjedničke izbore, kao i da opozicija vrati mandate u Skupštini Crne Gore", poručio je Radonjić.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније