Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

22. 10. 2017. 17:43   >>  17:10 9

URA PORUČUJE

DPS zamijenio teze, brani neodbranjivo

Zamjena teza i pokušaj da se brani neodbranjivo je ono čega se nagledala crnogorska javnost posljednje tri decenije od onih koji promašenost svoje politike na svim poljima žele da pripišu drugima koji sa takvom politikom nemaju ama baš nikakve veze, istakli su u pokretu URA. kao odgovor na reagovanje DPS-a.

"Znamo da bi DPS volio da svaki medij bude poput njihovog ružičastog propagadnog glasila uvezenog iz Srbije, ili negdašnjeg Javnog servisa na čelu sa partijskim komesarijatom DPS-a pa da se mozak građana ispira kako je veliki vođa stvorio državu, kako u njoj ništa ne škripi, i kako neka rušilačka opozicija hoće sve to da podrije i poruši. Ne vrijeđajte inteligenciju većine građana Crne Gore gospodo iz DPS-a, nije njima potrebno da slušaju obraćanje lošeg đaka koji je okupirao državničku funkciju trideset godina, da bi znali je li istina da je njegova politika sistemski uništila svako dobro koje su prethodne generacije stvarale u Crnoj Gori. Svaki građanin to objektivno vidi gospodo iz DPS-a", saopštili su iz pokreta URA kao odgovor na reagovanje DPS-a.

Oni su kazali da DPS zamjenom teza želi da "opere ruke od duboke politizacije svih institucija" u državi i kako tvrde, partijskog zapošljavanja u njima.

"Nije valjda da su građani neznaveni gospodo iz DPS-a pa da se ne sjećaju velikog ministra obrazovanja Stijepovića koji je vrtić otvarao uz zastavu vaše partije, nije valjda su zaboravili direktora Osnovne škole Vuk Karadžić u Bistrici kod Bijelog Polja Ćemala Zoronjića koji je u toku radnog dana u školi organizovao sastanak mjesnog odbora DPS-a, nije valjda da ne znaju da se veliki broj konkursa za zapošljavanje nastavnika završava u kabinetu ministra i DPS direktora škola. Znamo da bi vi voljeli da se to nikada ne pominje, da živimo po mjerilima uređivačke politike „Minut, dva“ ali draga gospodo i da nekim čudom ostanemo sa deset ljudi uz sebe uvijek ćemo jasno i precizno govoriti ono što svaki slobodnomisleći i zdravorazumski građanin ove zemlje vidi i zna", naglasili su u pokretu URA.

Oni ističu da u DPS-u moraju shvatiti da nije sve kvantitet, te da je, kako navode, njihov ideolog i osnivač Marović imao beslovesni kriminalni novac i da se, kako su kazali, od istog utopio.

"Džaba vam i 36 mandata stečenim na terorističkim, državnim ili moždanim udarima, vojnim akcijama i deportacijama kad je samo pitanje kada će se istopiti, isto onako kao u Budvi, Kotoru, Herceg Novom, a uskoro na Cetinju, Mojkovcu, Tuzima, Petnjici pa tako redom sve dok vam građani i konačno ne kažu – Doviđenja!", navodi se u saopštenju Građanskog pokreta URA.

Oni poručuju da će uskoro građanima ponuditi svoj program reforme obrazovnog procesa u zemlji.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније