Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

28. 10. 2017. 10:17   >>  09:47 19

DPS KOTOR

"Jokić zaposlio sina direktora Demokrata"

Kotorski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) optužio je predsjednika Opštine Kotor, Vladimira Jokića, da je nastavio praksu partijskog zapošljavanja u toj lokalnoj samoupravi.


Kotorski DPS tvrdi da je Jokić, nakon što je kumu zaposlio u Centru za kulturu, posao našao i sinu direktora Demokrata.

"Nakon što je svojoj kumi Mariji Bernard našao uhljebljenje u Centru za kulturu, sad je zaposlio i sina direktora svoje partije i to ni manje ni više, nego na mjesto glavnog administratora Opštine Kotor? Ne vidimo čime je Podgoričanin Veljko Vujović zaslužio da obavlja ovu funkciju, sem što je sin uticajnog oca, zato ovom prilikom pitamo Jokića: da li je ovaj Podgoričanin zaista tako sposoban i kvalifikovan, pa ste ga prvo postavili na mjesto šefa kancelarije za borbu protiv korupcije u Budvi, a zatim ga odatle doveli za glavnog administratora u Kotor ili mu je glavna prednost što je sin starog SNP-ovca, a sadašnjeg direktora Bečićevih Demokrata? Ako ste morali po partijskom zadatku da ga negdje udomite, što nije ostao na funkciji u Budvi? Da li zato što je ova nova u Kotoru bolje plaćena ili iz nekog drugog razloga", pitali su iz DPS-a.

Partija za udomljavanje rođaka i kumova, kako su kazali iz DPS-a, ovim činom je još jednom pokazala da jedno priča a drugo radi".

"Tvrdi da se bori protiv partijskog zapošljavanja, a svakim danom uhljebi po nekog svog, zato ih građani sa pravom zovu 'Bečićevi demagozi'", saopštio je kotorski DPS.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније