Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

02. 11. 2017. 21:15   >>  20:47 1

MARKOVIĆ S ZAEVOM

Linija Skoplje-PG-Sarajevo otvara mogućnosti

Premijer Makedonije Zoran Zaev kazao je na sastanku s crnogorskim kolegom Duškom Markovićem da vjeruje da će uspostavljena avio linija Skoplje–Podgorica–Sarajevo otvoriti nove mogućnosti za saradnju u oblasti ekonomije, turizma, kulture, sporta, obrazovanja, ali i svih drugih oblasti života.

Marković je istakao da je susret bio dobra prilika da se još jednom konstatuju veoma dobri međudržavni odnosi, kvalitetan dijalog na najvišem političkom nivou i potpuno saglasje oko zajedničkih interesa koji se, prije svega, oslikavaju u evropskoj i evroatlanskoj agendi.

 „Naravno, mimo integracionih interesa Crna Gora i Makedonija imaju snažan interes da unapređuju svoje ekonomije, da doprinose razvoju, da na taj način povećavaju kvalitet života građana i jedne i druge zemlje. Danas smo, takođe, razgovarali šta možemo da uradimo i sami u okviru svojih država, a i zajedno, kako bi ostvarili naš neophodan cilj, a to je rast ekonomije, razvoj, nova zapošljavanja i veći nivo standarda", rekao je predsjednik Vlade.

On je poručio da je zahvalan kolegi Zaevu što je pokrenuo inicijativu o uspostavljanju avio linije i da je kao i ostale kolege saglasan sa njom, vjerujući da će naći partnera za uspostavljanje linije

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније