Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

03. 11. 2017. 12:03 >> 11:33
8

SDP PORUČUJE

Cetinjani će DPS poslati u opoziciju

SDP i Đukanovićev patriotizam nikada nijesu bili isti, poručuju iz cetinjskog SDP-a i dodaju da su zato ponosni i trde da će građani Cetinja DPS na predstojećim izborima poslati u opoziciju.

Odgovarajući na ocjene Đukanovića sa početne konvencije na Cetinju iz SDP-a poručuju da su ponosni što nijesu kao DPS.

"Da li je višak šećera u cetinskoj čokoladi koju su dali Đukanoviću da konzumira pred bajički nastup razlog njegove jučerašnje retoričke pogubljenosti očekujemo da nas obavijesti cetinjski DPS i menadžment fabrike čokolade", navodi se u saopštenju SDP-a .

SDP i Đukanovićev patriotizam, ističu, nikada nijesu bili isti. Njihov koncept patriotizma je kako navode osmislio njihov glavni ideolog, Marović.

"Za nas u SDP-u patriotizam je da ljudi bolje žive, da imaju pristojan posao, da ne odlaze sa Cetinja, da se više đece rađa, da su nam škole pune a ne poluprazne", ističi iz te partije.

Za njih je, dodaju, partiotizam da naši prvaci imaju lap topove kao njihovi vršnjaci u EU.

"Za nas je patriotizam Garantni fond Prijestonice koji će omogućiti pomoć preduzetništvu, zaposlenja i nova radna mjesta. Za nas je patriotizam Garancija za mlade koja će omogućiti cetinjskoj mladosti da kroz dobijanje posla, praksu ili dodatno usavršavanje ostanu u svom gradu", poručuju iz SDP-a.

Jednom riječju, za nih je kažu patriotizam - "da živi Cetinje".

"Za DPS, patriotizam je sve suprotno od toga i zato smo ponosni što nijesmo kao oni. Zato znamo da građani Cetinja to vide i da će bahatu i osionu DPS vlast poslati u opoziciju 26. novembra", zaključuje se u saopštenju izborne liste SDP da Živi Cetinje.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније