Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

03. 11. 2017. 13:42 >> 13:11
1

VUJANOVIĆ - KUPER

CG važna članica NATO, posvećena regionu

Crna Gora je važna članica NATO-a posvećena učvršćivanju i održanju stabilnosti regiona, ocijenila je zamjenica pomoćnika sekretara za odbranu SAD Laura Kuper.

Ona je razgovaraja sa predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem koji je tom prilikom iskazao visoko poštovanje podrške SAD stabilnosti regiona.

"Karakterišući međudržavne odnose sadržajnim, ukazao je na činjenicu da su ulaskom Crne Gore u NATO oni dobili viši nivo", navodi se u saopštenju.

Vujanović je, kako se dodaje, podsjetio na značaj posjete potpredsjednika SAD-a Majka Pensa Crnoj Gori i naglasio njenu istorijsku dimenziju. On je konstatovao punu posvećenost Crne Gore ciljevima koji proizilaze iz članstva Crne Gore u NATO.

"Zamjenica pomoćnika sekretara za odbranu SAD Laura Kuper ocjenila Crnu Goru veoma važnom članicom u regionu koja je u kontinuitetu posvećena učvršćivanju i održanju njegove stabilnosti. Iskazala zadovoljstvo angažmanom Vojske Crne Gore u mirovnim misijama", saopšteno je iz Vujanovićevog kabineta.

Razgovoru je prisustvovala i ambasadorka SAD u Crnoj Gori Margaret En Ujehara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније