Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 07. 2013. 08:16   >>  08:16 7

ZBOG DEMOKRATIJE

Lekić Krivokapiću nudio mjesto premijera

Predsjednik Demokratskog fronta Miodrag Lekić nudio je lideru Socijaldemokratske partije Ranku Krivokapiću mjesto predsjednika Vlade Crne Gore kako bi "na pravi način" bili pripremljeni vanredni parlamentarni izbori, saznaju Vikend novine.

Prema informacijama kojima raspolažu Vikend novine Lekić je rekao Krivokapiću da bi to bilo rješenje duboke političke krize u Crnoj Gori.

U Demokratskom frontu smatraju da bi SDP okretanjem leđa Demokratskoj partiji socijalista DPS doprinijela demokratizaciji političke scene u Crnoj Gori i da bi tako bio otvoren put za stvaranje tehničke vlade.

Predsjednik Skupštine Crne Gore nije bio raspoložen da razgovara na ovu temu, i kratko je kazao da nema komentar.

U crnogorskoj opoziciji već dugo se plasira teza da bi formiranje tehničke vlade riješilo najvažnije političke sporove u Crnoj Gori.

Krivokapić sinoć u emisiji Živa istina, nije negirao i da mu je lider SNP-a Srđan Milić nudio premijersku funkciju u novoj Vladi.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније