Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

04. 11. 2017. 19:32   >>  19:01 8

LOKALNI IZBORI

Husović: Petnjička dijaspora da podrži BS

Predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović istakao je da je odbornička lista Bošnjačke stranke u Petnjici sastavljena uglavnom od mladih ljudi, da je kvota za dame u potpunosti ispoštovana, te da očekuje da će građani opštine Petnjica dati veliku podršku listi "Dostojanstveno za Petnjicu“. Značajnu podršku očekuje i od dijaspore.

"Uradili smo puno za Petnjicu u predhodnom periodu. Borili smo da opština dobije samostalnost i autonomiju. To je prvenstveno bio dio našeg političkog programa koji je uspješno realizovan“, kazao je Husović. 

On je naglasio i da su preko kadrova BS-a u vladinim tijelima značajno pomogli da Petnjica dobije sve neophodne institucije koje će služiti kao servis građanima. 

"Očekujem da i naša dijaspora podrži naš plan i program. Oni su izuzetno važan potencijal za bihorsku opštinu. Saradnja buduće lokalne vlasti, vladinih institucija i iseljenika mora biti na većem nivou kako bi se realizovali mnogi važni projekti“, naglasio je Husović. 

On je kazao da očekuje rast podrške BS-a u ovoj opštini, te više odborničkih mandata u lokalnom parlamentu kako bi Bošnjačka stranka bila nezaobilazna karika u formiranju buduće opštinske vlasti. 

"Ovo su izbori od izuzetne važnosti za Petnjicu. Važno je da nas građani podrže u što većem broju kako bi se to odrazilo i na jačanje budućih ekonomskih i investicionih aktivnosti u ovoj opštini“, istakao je Husović. 

Husović je zaključio da je predsjedništvo Bošnjačke stranke u potpunosti podržalo odluke opštinskog odbora u Petnjici i snažno dalo potporu odborničkoj listi koja će biti dobar reprezent bošnjačkog naroda u toj opštini. 

Sa Husovićem u posjeti opštinskom odboru bio je i poslanik BS i koordinator za Petnjicu Ervin Ibrahimović. 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније