Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

10. 11. 2017. 19:28 >> 18:57
1

LOKALNI IZBORI

CT: URA počela II krug terenske kampanje

Cetinjska URA je danas počela drugi krug terenske kampanje, pa je predsjednik pokreta Dritan Abazović sa predsjednikom cetinjskog odbora Filipom Adžićem i rukovodstvom cetinjskog odbora, posjetio pijacu i razgovarao sa mnogobrojnim građanima Cetinja.

“Danas započinjemo novi krug kampanje od vrata do vrata. Nakon više hiljada domaćinstava koja smo obišli već sada možemo reći da će URA ostvariti fenomenalan rezultat i biti nosilac buduće vlasti, međutim ono što je mnogo značajnije za građane Cetinja je to da Demokrtska partiji socijalista značajno gubi povjerenje građana i da će od 26. novembra sigurnim korakom preći u redove opozicije”, kazao je predsjednik cetinjskog odbora Ure Filip Adžić.

Adžić je dodao da im to daje dodatni motiv da još jače, intenzivnije i konkretnije izađu pred građane za koje su, kako je rekao, pripremili dobar i sveobuhvatan Program koji nudi rješenja na brojne ekonomske, infrastrukturne, ali i probleme u sportu, kulturi, lokalnoj upravi, prostornom planiranju i svim drugim segmentima koji se tiču svakodnevnog života naših sugrađana.

“Analizirajući programe partija vidjećete da svi nudimo slične podsticajne mjere kada je u pitanju stimulisanje zapošljavanja, a to su smanjivanje administrativnih barijera, ustupanje određenih prostora, oslobađanje dijela poreza i oslobađanje komunalnih nameta. Međutim, URA Cetinje nudi nešto što potpuno inovativno i u kratkom vremenskom periodu ostvarivo”, istakao je Adžić. 

On je na kraju naglasio da, imajući u vidu da je DPS uništila industriju i privredu, elektronsko ili internet poslovanje u toj stranci vide kao veliku šansu za sugrađane.

"Otvaranjem Centra koji bi pružao obuku za inrenet poslovanje osposobili bi ljude da se uključe i budu konkurentni na svjetskom tržištu rada. Dakle, mogućnosti su tu neograničene i to bi moglo trajno riješiti problem nezaposlenosti u našem gradu", kazao je Adžić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније