Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

11. 11. 2017. 13:07 >> 12:36
9

SDP REAGUJE

Da li Bogdanović živi na Cetinju?

Socijaldemokratska partija Crne Gore u posljednjih 10 godina izborajala je, kako navode, “slovom i brojem 97 lažnih obećanja DPS vlasti na Cetinju”.

Kandidat za gradonačelnika liste “SDP - Da živi Cetinje” Nikola Đurašković, kaže da izjava Aleksandra Bogdanovića, o tome da je DPS ispunio sva izborna obećanja, predstavlja “potcjenjivanje zdravog razuma naših sugrađana”.

"Da li Aleksandar Bogdanović živi na Cetinju? Reklo bi se da ne živi i da dugo nije bio na Cetinju ili ni najmanje ne osjeća sram zbog saopštavanja neistina. Da li je moguće Bogdanoviću da ste spremni da tako brutalno obmanjujete građane?”, pita Đurašković.

Pita Bogdanovića đe je fabrika čokolade, što je sa žičarom Kotor – Lovćen-Cetinje, što je sa MACCOC-om i Marinom Abramović.

“Kako napreduje fabrika kožne galanterije? A fabrika solarnih panela? Fabrika sladoleda?Đe je Huawei? A turistička signalizacija? Znate li da nemamo vode u 21. viijeku? Đe gledate program TV Cetinje? Đe vam je proizvodnja medicinskih markera? Znate li da Cetinje danas ima manje zaposlenih nego 2010. kada ste preuzeli vlast?”, navodi funkcioner SDP-a samo neke od projekata.

Pita gradonačelnika da li ga je onekad stid što Cetinje nema normalno vodosnabdijevanje ni kanalizacionu mrežu, što se “čuje” Ponor, pa Cetinje izgleda kao da je izašlo iz rata, a ne iz perioda vaše jednopartijske vlasti?

“Što je sa hotelom Lokanda i fabrikom za preradu ribe? Izmještanjem Filermose? Što je sa Geronto centrom i Kulturnim centrom? Stadionom mažete oči pred svake izbore, prilično potcjenjivački prema sopstvenim građanima, zar ne g-dine Bogdanoviću? Sto ne kažete sugrađanima da ste ucrtali zgradu i raspisali tender za partnera na 50 metara od Vlaške crkve kako bi podijeli stanove vama i vašim kolegama?”, pita Đurašković.

Kaže i da će SDP umjesto razbacivanja novca na megalomanske projekte koji služe, kako ističe, “ličnim interesima pojedinaca taj novac uložiti u perspektivu za naše građane”.

Prije svega kroz Garantni fond Prijestonice i nova radna mjesta, Garanciju za mlade da naši mladi ostanu na Cetinju, u naše najmlađe koji će pri polasku u prvi razred dobiti od grada laptop i učiti u najboljim školama u Crnoj Gori. Ulaganje u građane, umjesto u virtuelne projekte, je ulaganje u budućnost, gdine Bogdanoviću. Ulaganje u građane je jedini način da živi Cetinje!”, zaključio je Đurašković u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније