Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 11. 2017. 10:26 >> 09:57
8

DPS PORUČUJE

U Kotoru mimo zakona 75 novozaposlenih

Rezultat rada vlasti u Kotoru u prethodnih osam mjeseci je 75 novozaposlenih sestrića, kumova, bratanića i partijskih prvaka Demokrata u Opštini Kotor, javnim preduzećima i organima lokalne samouprave čiji je osnivač Opština, kazala je odbornica DPS u Skupštini opštine Kotor Tea Brajak.

Ona kaže da se vlast u Kotoru i dalje trudi da besomučno popunjava radne prostore.

„Zapošljava sa konkursom, mimo konkursa, po ugovoru o djelu, kako god stignu, a uglavnom mimo zakona. Time jasno pokazuju da kadar nemaju, niti su ih ikad imali, samo tu predizbornu podvalu ne žele da priznaju ni sebi ni javnosti“, navela je Brajak u izjavi za medije.

Kaže i Demokrate „namještaju radna mjesta“ ne samo za svoje članove, već i za druge bliske im partije i za članove njihovih familija.

„Zato se ne libe da akte o sistematizaciji radnih mjesta na najotvoreniji način prilagođavaju konkursima za kvazi stručnjake svih oblasti. Da bečićevske parole „mladost, ludost“ imaju odjeka najviše u Kotoru vidimo i kroz to što su na mjesta predsjednika svih upravnih odbora, savjeta i odbora direktora postavljeni penzioneri. Ali to ništa ne čudi kad je i predsjednica Skupštine opštine kao penzioner za ovih 8 mjeseci uspijela da obori svjetski rekord u zakazivanju hitnih sjednica i otkazivanju istih putem SMS poruka. Toliko o mladim naraštajima, novom kadru, zapošljavanju mladih i depolitizaciji kojih su puna usta svakom od kravataša“, poručila je Brajak.

Zahvaljujući partijskoj knjižici Demokrata Kotor, kako navodi funkcionerka DPS-a, danas liči na Crnu Goru u malom.

„Zbog nedostatka visokostručnog kadra, dovode se pa i na pomoćnička mjesta drugovi iz Podgorice, Tivta, Bara, Herceg Novog, koji uhljebljenje nalaze na grbači građana Kotora. Kada bi ova vlast izgurala mandat do kraja imali bi kompletne rodoslove ispisane na vratima kancelarija. Do kad će Jokićevci potcjenjivati Kotorane i misliti da niko ništa ne vidi?“, pita Brajak.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније