Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

12. 11. 2017. 11:45 >> 11:16
4

SNP ĐUKANOVIĆU

Ne prepadajte građane Malesije

Socijalistička narodna partija (SNP) poručila je predsjedniku Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću da ne prepada građane Malesije SNP-om.

"Građani Malesije su davno prepoznali od koga Crna Gora, pa i Malesija, najviše stradaju", istakli su iz SNP.

U saopštenju SNP se navodi da je na skupu DPS Tuzima, 10. novembra, Đukanović napao Demokratsku Crnu Goru, govoreći da su oni do juče bili dio SNP, "onog koji je 1997. godine jurišao na Tuzi".

"Očito, kad nemate argumenata, a niste ispunili obećanja, pominjete ovo. Mi iz SNP-a tvrdimo da Vi znate ko je te 1997. godine organizovao, a ko predvodio grupu građana na Tuzi. Ako ne znate kojim slučajem, spremni smo da Vama i građanima Crne Gore saopštimo ko je organizovao, a ko predvodio tu grupu građana, čak i imenom i prezimenom", poručuju iz SNP-a.

Navode da je i tada cilj bio da se nanese šteta SNP-u.

"Vaši saradnici su to tada radili plašeći građane Malesije, sa ciljem da se nanese šteta tada jakoj Socijalističkoj narodnoj partiji Crne Gore", poručuju iz SNP-a.

Ubijeđeni su da su građani Malesije davno prepoznali ko ih obmanjuje. "Znaju građani Malesije da Vaše obećanje da će Tuzi dobiti opštinu, je samo prazna priča koju plasirate pred svake izbore radi glasova", poručuju iz SNP-a.

Kažu i sa znaju dobro građani Malesije da se upravo SNP svih ovih godina najviše zalagao za rješavanje infrastrukturnih problema.

"Zato Vas još jednom, gospodine Đukanoviću, upozoravamo da izuzmete SNP više iz te priče koju ste Vi i Vaši najbliži saradnici izraubovali, da ni vi u nju više ne vjerujete", poručuju iz SNP-a.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније