Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

12. 11. 2017. 16:57   >>  16:38 5

DEMOKRATE PORUČUJU

"Ništa nas ne može zaustaviti"

Iz Demokratske Crne Gore poručili su da ih ništa ne može zaustaviti da smijene vlast Demokratske partije socijalista.

Podsjetimo, ranije danas iz DPS-a su poručili Demokratama i SNP-u da laži i kuknjava ne prolaze, te da je falsifikovanje činjenica, prikrivanje istine i „zaboravljanje“ sopstvene uloge u presudnim trenucima savremene crnogorske istorije stari manir SNP-a.

"Ne bi se reklo da ovo nijesu izbori i za najveću kukavicu, jer onaj ko jeste najveća kukavica, a to je vaš lider, ide od mjesta do mjesta i prijeti Demokratama. Bespomoćno zapomaže, ne bi li mu ko od građana ponovo povjerovao. A da je kukavica dokazao je više puta. Osim što je odbio svaki duel i sučeljavanje u posljednjih 20 godina, prozivao je funkcionere Demokrata kako su osnivali nekakve bataljone, a mi ga pozvasmo: ajde, dođi, pohapsi nas ako je to tačno, učini nešto ako ti basta, jer je i neprijavljivanje krivičnog djela i njegovih počinilaca krivično djelo. No, zna on dobro da bi samog sebe uhapsio što se tog slučaja tiče. A koliko je hrabar vaš šef, svima je poznato, jer on zna da može da se junači samo kad je okružen sa svojih 30 ljudi", navodi se u reagovanju Demokrata.

Iz partije Alekse Bečića su kazali da očekuju još napada na njihove članove.

"Ko je falsifikator i ko se bavi montažama gledamo evo pola godine. Najaktuelnija bljuvotina je ova koju širite po društvenim mrežama, ali vjerujemo da nije posljednja, jer ko zna na što ste sve spremni i kakve još montaže spremate kako bi, nesupješno, pokušali da zadržite svoje kriminalom stečene pozicije. No, budite sigurni da nemate vi dovoljno montaža, koliko mi možemo da rastemo, i nema toga gadluka koji prosipate, a koji nas može zaustaviti da vas ometemo sa političke scene. Sjutra ćete vjerovatno reći da je falsifikat i Milova slika sa Šešeljem i njegova čestitka Šešelju. Ili informacija da je bio član Vrhovnog savjeta odbrane kad su se dešavala neka nedjela za koja optužujete druge, koji su tada učili prva slova. Ili izjava da mrzi stopostotne Crnogorce", poručuju Demokrate.

U saopštenju se navodi da je DPS jedina grupacija koja je u panici.

"A ovi koji prijete da nećemo uspjeti da kampanju izvedemo do kraja, imamo osjećaj da će se izvoditi, ali iz sudnice pravac u zatvorsku ćeliju kod svoga šefa, pa ćemo ih onda pitati ko izvede posao do kraja, a ko će oćišćene zatvorske hodnike da nabraja. I da vas ponovo pitamo: Na šta je Daliborka Pejović mislila kada je zaprijetila da nećemo uspjeti kampanju da dovršimo? Koje monstrouznosti ste pripremili? Da se možda fizički sa nama obračunavate? Da li montirate najmonstruoznije video i fotografske sadržaje kako bi pokušali na taj način diskreditovati naše funkcionere?", piše u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније