Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

15. 11. 2017. 16:59 >> 16:28
8

ĐUKANOVIĆ NEMA DILEMU

"Bihorci će opet prepoznati kvalitet DPS-a"

Bihorci će mudro, kao i uvijek, umjeti da prepoznaju kvalitet DPS-a kao partije koja je svojim programom i ljudima sa odborničke liste najbolja garancija za dalji napredak ovog kraja, uvjeren je lider DPS-a Milo Đukanović. Kako je kazao u Petnjici, Đukanović nema dilemu da Bihorci neće pružiti nikakvu šansu onim partijama koje nikad nijesu željele dobro Crnoj Gori, posebno Petnjici.

Đukanović je, tokom današnje posjete Petnjici, govorio na DPS-ovoj tribini u mjesnoj zajednici Vrbica, razgovarao sa građanima u mjesnoj zajednici Bor i obišao nekoliko domaćinstava.

"U razgovoru sa Bihorcima, Đukanović im je još jednom zahvalio na snažnoj podršci koju su oni, ali i petnjička dijaspora, dali obnovi nezavisnosti i izgradnji Crne Gore kao države multietničkog, multivjerskog i multikulturnog sklada. Na takvu podršku je država odgovorila ispunjavanjem onoga što su bile potrebe bihorskog kraja, prije svega odlukom o formiranju Opštine Petnjica, a potom i stvaranjem uslova za snažniji ekonomski zamah ovog kraja", saopštili su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније