Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

16. 11. 2017. 17:40   >>  17:12 2

ODGOVOR DPS-A

"SDP pokazala svoje pravo, rusko lice"

Jeftinim politikanstvom Rankova družina očajnički pokušava da sačuva onu mrvicu glasova koja im je ostala nakon što su svima pokazali svoje pravo, rusko lice, poručili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz SDP su danas poručili da ta partija smeta DPS-u, jer je "svjedok njegove sramote i živi dokaz da se može pošteno baviti politikom".

"Histeričnim napadima na DPS i na Mila Đukanovića hoćete da osporite sve ono što smo na čelu sa našim liderom uradili za Crnu Goru u proteklom periodu", poručuje DPS-ov Marko Burić.

On SDP podsjeća da je zahvaljujući DPS-u Crna Gora danas nezavisna država, članica NATO-a i zemlja koja će u narednih nekoliko godina postati i punopravna članica Evropske unije. 

"Mi smo se istinski borili da ostvarimo te ciljeve, suočavali se sa raznim izazovima, a to što nam građani ubjedljivo najviše vjeruju dovoljno govori koliko je naša politika ispravna. Za nas je država uvijek bila i biće na prvom mjestu, za razliku od SDP-a, koji se istinski borio samo za lične interese i za fotelje. Vaš Ranko je dokazao da mu je fotelja milija od onoga što su državni interesi i da je spreman na sve, ne bi li se dokopao privilegija, kojih se tako teško odrekao kada smo građanima otkrili pravo, izdajničko lice SDP-a", naglasio je Burić.

On poručuje SDP-u da ga "ne mogu oprati ni ove jesenje kiše".

"Od SDP-a su ostali samo dugmići, vašu izdajničku politiku na narednim izborima kazniće građani Crne Gore. To je kazna koju zaslužuje svaki izdajnik, koji se poigrava sa državom, koji šuruje sa partijama koje bi da nas vrate u prošlost, da izbrišu referendum, da izbrišu NATO, da vrate srpsku trobojku i rusku šapku", naveo je Burić.

Kako kaže, jasno je DPS-u da uzalud pričaju SDP-u.

"Vi i vaš Ranko nijeste toliko veliki koliko ste umislili da ste, jer ste previše sujetni da bi to shvatili i priznali. Ipak, prepuštamo građanima Cetinja, Mojkovca, Petnjice i Tuzi da vam na najbolji mogući to objasne i da još jednom potvrde da za izdajnike nema mjesta u Crnoj Gori", zaključio je Burić. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније