Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

20. 11. 2017. 11:45   >>  11:13

IZBORI U PETNJICI

Nakon izbora SNP će se pitati

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Petnjica je siguran, da se poslije 26. novembra nijedna odluka o sudbini građana Petnjice neće moći donositi bez odbornika te partije.

Iz Opštinskog odbora SNP-a Petnjice ističu da je jedini i isključivi cilj te partije da svim građanima obezbijede normalan i dostojanstven život.

"U tom pravcu naši prioriteti biće sređivanje putne infrastrukture u selima, kao i stvaranje uslova i mogućnosti da mladost Petnjice ostane u svom mjestu", navodi se u saopštenju.

Mladi ljudi koji žive na selu, ali i oni u gradu, ističu,imaju problem jer se ne mogu zaposliti, a dosadašnja lokalna vlast, kkao navode, nije ništa uradila da se to promijeni.

"Naša djeca, naša omladina odlaze, jer ovdje ne vide perspektivu. Moramo stvoriti elementarne uslove za opstanak u našoj Petnjici", kazali su iz SNP-a.

SNP podsjeća Petnjičane da u pojedinim školama nema osnovnih uslova za boravak djece u školama.

"Uz to i dalje je prisutan problem organizovanog prevoza od kuće do škole i nazad. To je samo dio problema koji su evidentni, a koji se pod hitno moraju rješavati", navodi se u saopštenju.

SNP Petnjice smatra da je vrijeme da se stvore uslovi da se u taj grad dolazi, a ne iz njega odlazi.

"I zato, ako mislimo da nešto treba da mijenjamo na bolje, sad je vrijeme. Ako ovoj vlasti ne kažemo dosta je bilo, imaćemo još četiri izgubljene godine. I zato, Petnjičani, glasajte 26.novembra za dobro Petnjice, zaokruzite broj 5, jer je to politika SNP-a, politika sloge, politika izborne liste koju čine časni i čestiti ljudi, kojima su interesi Petnjice bili i ostali na prvom mjestu", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније