Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B

20. 11. 2017. 15:59 >> 15:28
8

DF CETINJE

"DPS-ov lov na birače"

To što je juče na konferenciji za medije u Biznis inkubatoru na Cetinju, predstavnica Etno sela, Snežana Šarac najavila raspisavanje konkursa za 40 novih radnih mjesta u turističkom kompleksu na Njegušima, koji će biti otvoren sljedeće godine, u DF-u Cetinje smatraju, kako kažu, klasičnom zloupotrebom DPS-a i obmanom birača u predizborne svrhe.

Konkurs će biti raspisan u ponedjeljak za 40 novih radnih mjesta i to za: recepcionere, vozače, baštovane, higijeničarke, obezbeđenje, stražare, sobarice, konobare, kuvare, hostese, šankere, magacionere i radnike na tehničkom održavanju.

“Ovakva očigledna i perfidna zloupotreba od strane odlazeće vlasti Prijestonice trebalo bi da bude ozbiljan znak upozorenja Agenciji za antikorupciju da što hitnije interveniše i obustavi ovaj, najmanje pola godine, požureni konkurs, koji definitivno služi za zloupotrebu u partijske svrhe DPS-a, u bespoštednom lovu na birače”, poručuju iz Izbornog štaba DF Cetinje - Samo složno, samo jako.

U DF-u vjeruju da građani Cetinja nećete, kako ističu nasjesti na još jednu kratkoročnu zloupotrebu povjerenja.

“Morate da znate da DPS na građane Prijestonice ne gleda kao na građane kojima je potrebno stvariti bolje uslove za život, već isključivo na cifru koja treba da im očuva još jednom vlast, kako bi nastavljali da zadovoljavaju svoje lične apetite”, poručuju iz cetinjskog DF-a.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније