Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

21. 11. 2017. 13:05 >> 12:36
13

MARTINOVIĆ BEČIĆU

Znaće Cetinje da se odbrani od demagogije

Aleksa Bečić je na svojoj završnoj konvenciji na Cetinju zaboravio samo jednu stvar – kod Cetinjana demagogija nikad nije mogla da prođe, kao ni jadni, patetični, a nadasve komični pokušaji da magistar zaliči na Slavka Perovića, saopšteno je iz cetinjskog DPS-a.

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić na završnoj predizbornoj konvenciji na Cetinju kazao je da DPS "nacionalističkom histerijom pokušava da skrene pažnju sa suštine".

„Jedina podjela koje je ikad bilo na Cetinju, bila je ona na istinske patriote i izdajnike, a posljednji put su 1999. godine upravo Cetinjani pokazali kako se odnose prema ovima drugima – ispratili su ih sa Cetinja tako da čak ni Aleksa 17 godina kasnije nije uspio da vrati Velizara Kaluđerovića i Nevena Gošovića u Prijestonicu, nego prećutkuje njihovo postojanje, ne bi li ih sakrio kao što je sakrio svoju deceniju na funkcijama u SNP-u“, poručio je predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Jovan Martinović.

Ona kaže da znaju odlično u Bečićevoj stranci, da im politika bez stava donosi sunovrat rejtinga.

„Zato se sad kuka i zapomaže sa Cetinja, đe se nikad nije kukalo, jer se Aleksa u panici odriče autentične SNP-ovske prosrpske politike, ne bi li namakao koji crnogorski glas. Ni na put, ni na dom, što bi rekli stari“, poručio je Martinović.

On kaže da su se Aleksa i Aleksini politički očevi pitali, ne bi on danas imao odakle da prijeti.

„Jer ne bi bilo ni Cetinja, ni Lovćena, još onda kad su Velizar i ostali htjeli da ih „markiraju“ za NATO avijaciju. Pošto je Aleksa tada branio mostove po Beogradu, vjerovatno nije imao kad ili je bio mali da zajedno sa Cetinjanima brani Cetinje i Lovćen od Velizarovog Sedmog bataljona. Znaće Cetinjani u narednu neđelju da se odbrani od demagogije, kuknjave, podmetačina Alekse i kontroverznog Mrvaljevića, kao i njihovog političkog oca Kaluđerovića kojeg, uzgred, ne viđesmo na Cetinju. Pitamo se zašto“, zaključio je Martinović.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније