Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

21. 11. 2017. 18:25 >> 18:07
16

MRVALJEVIĆ SMATRA

"Prijestonica doživljava slom"

Kandidat Demokrata za odbornika na Cetinju Danilo Mrvaljević je kazao da Prijestonica posljednjih godina doživljava slom, ali da je ovog puta ne lome strani okupatori već oni koji sebe predstavljaju kao velike patriote.

"Cetinje doživljava jedno veliko posrnuće - od ekonomije, preko kulture, pa sve do sporta. Aktuelna vlast, koju čine članovi organizovane kriminalne grupe dovela je našu dičnu Prijestonicu na najniže grane. Pored svega sa čime se Cetinjani i Cetinjanke susrijeću svakog dana, a to su uništene fabrike, nedostatak radnih mjesta, mladost koja je nezaposlena i koja svakim danom napušta Cetinje i Crnu Goru, primorani su da trpe stvari koje zdrav razum ne može podnijeti", rekao je Mrvaljević.

Kako je istakao, Cetinjani su prinuđeni su da gledaju kako se pred svake izbore renovira 50 metara jedne te iste ulice.

"Prinuđeni su da slušaju laži o fabrici čokolade i žičari. Priče o nacionalnom stadionu i radnim mjestima, a jedino što kroz grad možete čuti jesu zabrinuti roditelji koji govore kako su uložili sve u djecu i njihovo školovanje i kako sad sa tim diplomama njihova djeca sjede kući", poručio je Mrvaljević.

On je kazao da su Demokrate i "ustale protiv svega toga".

"Ušli smo u svako cetinjsko domaćinstvo, pokazali ljudima iskrenost, pokazali im što nudimo, predstavili im naš pogram koji je po svemu jedinstven, a naročito po principu po kojem je pisan, a to je princip `problem - rješenje`. Za svaki problem planirali smo rješenje koje je jasno, efikasno i ostvarivo. A da rješavamo sve probleme dolazali smo u Budvi, Kotoru i Herceg Novom. To isto ćemo dokazati i u Prijestonici, i u tome imamo ogromnu podršku Cetinjanki i Cetinjana, što će se jasno pokazati na dan izbora". naglasio je Mrvaljević.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније