Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

22. 11. 2017. 18:05   >>  18:16 13

REAGOVANJE DPS MOJKOVAC

"Incident konstrukcija iz nekoliko laži"

Povodom monstruoznih i bestidnih podmetanja Demokratskoj partiji socijalista i našim uglednim ljudima u Mojkovcu, od strane lažnih Demokrata, želimo da saopštimo da sve što je ova družina saopštila danas, a odnosi se na navodni "incident u Mojkovcu" predstavlja konstrukciju sastavljenu iz nekoliko laži, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Mojkovac. DPS je takođe objavio video događaja.

Demokratska Crne Gore ranije danas je saopštila da je aktuelni odbornik DPS-a u SO Mojkovac i kandidat te partije za odbornika na predstojećim izborima, Dejan Krgušić, juče fizički i verbalno napao mlade aktiviste Demokrata.

"Prva laž je da je zaustavljen automobil lažnih Demokrata. Zapravo istina je da se automobil nalazio na porodičnom posjedu familije Krgušić, sa jasnim ciljem da članove ovog domaćinstva, a posebno uglednog domaćina sedamdesetogodišnjeg Petra Krgušića provocira. Napominjemo da su Krgušići ugledna i časna poljanska porodica, čiji članovi su potomci slavnih perjanika Kralja Nikole. Druga laž je da je verbalno ili na bilo koji drugi način bilo ko nasrnuo na Momčila Lekovića, samozvanog pomoćnika direktora stranke, a bestidna podmetačina je da je dotični napadnut fizički. Povod za ovaj propali medijski spin nije okolnost da su Demokrate, kako tvrde, nekog vidjele ispred porodične kuće Krgušića, već činjenica da je i njima samima očigledno da u Mojkovcu doživljavaju politički krah i debakl, te da tome cijela Crna Gora, a posebno građani Mojkovca svjedoče i raduju se", navodi se u saopštenju DPS Mojkovac.

Dodali su da kako Demokrate ne bi slale vapaje tužilaštvu, DPS poziva vrhovnog državnog tuzioca i sve druge nadležne drzavne organe da utvrde činjenice u vezi sa spornim događajem i procesuiraju ovu družinu "s brda s dola".

"Providna je namjera ovih provokatora da izmišljene povrede i udarce zadobijene usljed nasilnog i neovlašćenog boravka u tuđem posjedu, prijavi medijima umjesto tužilaštvu i policiji. U vezi sa tim obavještavamo javnost da je zbog navedenog događaja, neovlašćenog ulaska na posjed i ugrožavanja sigurnosti, Petar Krgušić podnio prijavu policiji u Mojkovcu. Pozivamo građane, da pogledaju video snimak u kojem se vidi ko je provokator ,a ko žrtva. Razumijemo nervozu koju izaziva vrtoglavi pad podrške, ali takođe upozoravamo Bečićevu družinu da ne izaziva slične provokacije, jer ne postoji incident koji ih može spasiti od totalnog debakla koji će doživjeti 26. novembra u Mojkovcu", zaključuje se u saopštenju DPS Mojkovac.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније