Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Dnevne novine, Objavila: J.B.Č. ]

23. 11. 2017. 08:10   >>  07:37 2

RABRENOVIĆ SAOPŠTIO

Liberali će podržati DPS u Tuzima

Predsjednik Odbora LPCG Glavnog grada Jovan Rabrenović kazao je, da će Liberalna partija podržati Demokratsku partiju socijalista na izborima u Tuzima.

Prema njegovim riječima, Liberalna partija, uvažavajući značaj koji izbori u nekoj od gradskih opština imaju za razvoj i kvalitet života za Glavni grad Podgorica u cjelini, kao i partnerski odnos koji Odbor LP Glavnog grada već puna dva mandata ima sa Odborom DPS u Podgorici, smatra politički odgovornim da na izborima u Tuzima treba da podrže svog koalicionog partnera i ulože maksimalan napor da se uspješna proevropska priča nastavi i u Gradskoj opštini Tuzi, ali i naredne godine na lokalnim izborima na nivou cijelog Glavnog grada.

"Rezultati postignuti u prethodnom periodu daju nam za pravo da budemo optimistični da ćemo ulažući sve svoje stručne i ljudske kapacitete omogućiti da Gradska opština Tuzi bude kvalitetno i udobno mjesto za život svih njenih stanovnika bez obzira na partijsku i etničku pripadnost. Malo ko je pružio tako puno crnogorskom liberalnom pokretu kao stanovnici Tuzi. Iskreno i od srca Tuzani su prigrlili ideju suverene i demokratske Crne Gore i u borbi za ostvarenje tog ideala njihov doprinos je bio nemjerljiv", kazao je Rabrenović za Dnevne novine.

On kaže da su na tu činjenicu liberali izuzetno ponosni i to je dodatni podsticaj da pomognu u daljem razvoju Tuzi.

"Pružamo podršku i pozivamo sve liberale iz Tuzi da glasaju za razvoj Tuzi koji će obuhvatiti izgradnju savremene infrastrukture, saobraćajnica, vodovoda, gradske i seoske rasvjete i da svojim glasom doprinesu da se Tuzi prepoznaju kao najbolji primjer kako se jedna opština gradi i razvija. Liberali će podržati konkretno ponuđene projekte svog koalicionog partnera DPS za unaprijeđenje života u Tuzima i valorizaciju svih resursa kojima ovaj bogati dio Crne Gore raspolaže, prije svega razvoj turizma, poljoprivrede i preduzetništvu", kazao je Rabrenović.

Rabrenović je naveo da su dinamičan i kontinuiran razvoj Glavnog grada Podgorice i gradskih opština u sastavu Glavnog grada oduvijek bili i ostaće ideja vodilja i najvažniji prioritet Liberalne partije u Glavnom gradu.

Odbor Liberalne partije Glavnog grada će, kako je naveo, kao što je to i do sada radio, svesrdno podržavati sve aktivnosti koje su u interesu razvoja Malesije i u Skupštini Glavnog grada promovisati djelovanje koje će ići u pravcu ostvarenja interesa građana Tuzi.

"U mudrost građana Malesije kada je u pitanju politička partija koju će podržati na izborima ne treba sumnjati, jer ljudi koji su, početkom devedesetih godina prošlog vijeka podržali Crnogorske Liberale i ideju suverene Crne Gore, ne mogu napraviti pogrešan izbor", zaključio je Rabrenović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније