Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

23. 11. 2017. 15:43 >> 15:12
15

DPS BUDVA

Koliko vlast u Budvi poštuje državu?

Na dan obilježavanja opštine Budva, nemajući konkretnih rezultata, odlažeći predsjednik Opštine Dragan Krapović, pohvalio se konsolidacijom budžeta izostavljajući činjenicu da je, prije njegovog naimenovanja, vraćeno preko 20 miliona eura duga i da je na opštinskom računu zatekao više od milion eura, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

"Odlazeća vlast u Budvi slavodobitno se pohvali i dvostruko većom naplatom komunalija u odnosu na prošlu godinu. Ne kazaše, gle čuda, činjenicu da su u ovoj godini izdali dvostruko više gradjevinskih dozvola. Zaboraviše i pompezno najavljen moratorijum na gradnju na područijima DUP Budva centar i DUP Petrovac centar te i taj dokument ostade prazna priča i mrtvo slovo na papiru", navode u saopštenju.

DPS se pita, koliko vlast u Budvi poštuje državu, kada im menadžer napušta sjednicu, tokom intoniranja himne.

"Koliko odlazeća vlast u Budvi poštuje svoju državu i opštinu koju vodi, najslikovitije dokazuje činjenica da je menadžer lokalne uprave napustio svečanu sjednicu prilikom intoniranja crnogorske himne, a da su odbornici Demokratskog fronta stigli pred sam kraj. Toliko o poštovanju koalicionog partnera, antifašističke borbe i države Crne Gore", piše u saopštenju.

Na sceni je, ističu, očigledan kontinuitet slabosti, pokazanih i u zakazivanju sjednice lokalnog parlamenta na temu povjerenja predsjedniku SO Budva.

"Jasno je i da se nadaju da će im, održavanje te sesije krajem mjeseca, pomoći da prežive poraze koji ih očekuju u četiri opštine u kojima će 26. novembra biti održani izbori. Takozvanoj, građanskoj opoziciji ne odgovara da podrži predsjednika Skupštine koji je polagao cvijeće na grob četnicima. Znaju i URA i Demokrate i SDP da bi im takav potez štetio pred izbore u četiri opštine, pa kalkulišu i bježe od glasanja", dodaju u saopštenju.

Nadalje tvrde da možda nova vlast u Budvi prosperitetom smatra preko 200 novozaposlenih u lokalnoj upravi i pripremu otkaza za sve neistomisleće.

"Možda pod prosperitetnom podrazumijevaju mržnju i podjele. Takva matrica će ih zasigurno vratiti u opozicione klupe, odakle nikada nije trebalo ni da izađu", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније