Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

23. 11. 2017. 16:50 >> 16:18

KORAĆ SMATRA

SD će činiti vlast u Petnjici

Socijaldemokrate će definitivno biti neizostavan činilac buduće vlasti u Petnjici i dobiti priliku da sprovode svoj izborni program, kazao je nosilac liste te partije na lokalnim izborima Safet Korać.

“Bihorke i Bihorci i na ovim izborima kao mnogo puta do sada znaće da prepoznaju ko su pravi ljudi i ko se istinski zalaže za prosperitet i razvoj našeg kraja. Znali su naši sugrađani uvijek da prepoznaju one koji su srcem uz njih i da kazne one koji im ne žele dobro. Tako će biti i na ovim izborima, zato ne sumnjam u odličan izborni rezultat Socijaldemokrata, jer smo mi politički subjekt sa novom energijom i najboljom izbornom listom, ali i sa najboljim namjerama”, istakao je Korać.

On je naveo da su Socijaldemokrate u komunikaciji sa građanima napravile najbolji izborni program i da se za sve vrijeme trude da osluškuju potrebe građana, da bi na najbolji mogući način odgovorili na njihove potrebe i radili u službi građana.

“Mi se ni u ovoj kampanji nismo bavili drugima, jer smo mi ozbiljan politički subjekt koji ima šta da ponudi građanima, pa je u fokusu naše kampanje bio isključivo naš program, koji nudi brojna rješenja za izazove sa kojima se suočavaju stanovnici bihorskog kraja. Vjerujem da ni ovaj put Bihorke i Bihorci neće mnogo razmišljati kome da daju svoj glas, jer su Socijaldemokrate najbolji izbor", saopštio je Korać.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније