Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

28. 11. 2017. 15:18 >> 15:08
1

NA CETINJU

SD još nije dobio poziv za formiranje vlasti

Socijaldemokrate do sada još uvijek nijesu dobile bilo kakav zvaničan poziv od bilo koje partije za početak razgovora oko formiranja vlasti na Cetinju, kazao je nosilac liste Ivan Gazivoda povodom spekulacija oko toga sa kim će ta partija razgovarati nakon lokalnih izbora.

"Prvenstveno, vrlo smo zadovoljni izbornim rezultatom koji smo ostvarili na Cetinju, na kojima smo poboljšali naš izborni rezultat sa parlamentarnih izbora za oko 60 odsto", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata.

Iz te partije se zahvaljuju svim Cetinjankama i Cetinjanima koji su podržali tu listu i kojima je, kako su kazali, najveći interes da Prijestonica bude prva, a koji su dali povjerenje svojim sugrađanima koji žive i rade na Cetinju i koji će vazda tu živjeti.

"Želim jasno da saopštim činjenicu da do sada nijesmo dobili bilo kakav zvaničan poziv od bilo koje partije za početak razgovora oko formiranja vlasti na Cetinju. Ponoviću ono više puta izrečeno - spremni smo da razgovaramo sa svim partijama, izuzev sa DF-om, sa kojim se ideološki razlikujemo", ističe Nosilac liste "Socijaldemokrate - Dosljedno, da Prijestonica bude prva", Ivan Gazivoda.

Za Socijaldemokrate je napominje izborna kampanja završena i dodaje da neće podlijegati raznoraznim političkim spinovima i propagandi koja je, kkao je kazao, prije svega, predizbornog karaktera.

Gazivoda je ističe i da će Socijaldemokrate, ubrzo po dobijanju poziva za razgovore, formirati pregovarački tim i pripremiti platformu za razgovor u skladu sa onim što su isticali tokom predizborne kampanje.

"Prioritet u razgovorima, kada dobijemo poziv za njih, biće put do rješenja problema u kojima se Prijestonica nalazi i to će biti jedina zvijezda vodilja za Socijaldemokrate, a ne funkcije, jer smo mi u SD-u već ostvareni ljudi, kako lično, tako i profesionalno", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније