Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

29. 11. 2017. 21:02   >>  30. 11. 2017. 07:43 8

PREDSJEDNIŠTVO DPS-A

"Zamajac uoči predsjedničkih izbora"

Ubjedljive pobjede Demokratske partije socijalista (DPS) na Cetinju, u Mojkovcu, Petnjici i u Tuzima biće snažan zamajac svim partijskim strukturama uoči lokalnih i predsjedničkih izbora naredne godine, ocijenilo je Predsjedništvo DPS-a.

Kako je saopšteno iz te partije, Predsjedništvo je, na večerašnjoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik DPS-a Milo Đukanović, izrazilo zadovoljstvo ubjedljivim pobjedama te partije na proteklim lokalnim izborima na Cetinju, u Mojkovcu, Petnjici i Tuzima.

“S obzirom na to da je DPS potvrdila političku nadmoć nad konkurencijom u sve četiri sredine koje imaju svoje specifičnosti, rezultat proteklih izbora je pokazao i superiornost temeljnih vrijednosti naše politike, prije svega opredijeljenost za građansko, multietničko, multikonfesionalno i multikulturno društvo u Crnoj Gori”, piše u saopštenju.

Kako se navodi, ubjedljive pobjede na ovim lokalnim izborima biće snažan zamajac svim partijskim strukturama DPS-a uoči već zakazanih lokalnih izbora u Ulcinju 4. februara naredne godine, onih koji će biti održani u Beranama, ali i predsjedničkih i lokalnih izbora u ostalim opštinama koji će biti održani tokom proljeća naredne godine.

U saopštenju piše da je Predsjedništvo DPS-a razmatralo i kontinuirane političke aktivnosti koje se odvijaju u partijskoj infrastrukturi u čitavoj Crnoj Gori, u susret izborima za predsjednika države naredne godine.

Na sjednici su, dodaje se, razmatrane i procedure i aktivnosti uoči opštinskih izbornih konferencija u opštinskim odborima DPS-a u Budvi i Herceg Novom.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније