Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

01. 12. 2017. 07:59   >>  07:30 1

SEKULIĆ OCIJENIO

Problem je u politici SDP-a

Socijaldemokratska partija (SDP) nema pravo da se ljuti na izborne procese u Crnoj Gori, već na sebe i svoje političke principe, kazao je poslanik DPS-a, Predrag Sekulić.

On je, komentarišući navode SDP-a da "makedonski scenario u Crnoj Gori postaje realnost", rekao da partija Ranka Krivokapića "nema problem sa izbornim procesom, već sa sobom", te da za izborni neuspjeh treba da traži krivca u sebi.

"Svi izborni procesi do sada su, bez dileme, bili apsolutno čisti. Građani su imali pravo da u jednakim uslovima odlučuju kome će dati povjerenje. A naše kolege iz SDP-a su, po matrici ranijih gubitnika izbora, ušli u isti problem – kad izgube, traže krivca u svima osim u sebi samima. Zaboravljaju da su promijenili svoju političku priču, da su svoj politički program bacili pod noge i da su sve što su radili do sada, u koaliciji sa Demokratskim frontom, poništili", rekao je Sekulić za Pobjedu.

On je istakao da je bivši koalicioni partner DPS-a sada u koaliciji, kako je rekao, "sa onima koji su glasali protiv Rezolucije o Srebrenici i mnogih programskih principa za koje se zalaže SDP".

"I sad je problem u izbornom procesu. Ne, problem je u SDP-u i činjenici da su oni kao politička partija pogazili sve za šta su se zalagali proteklih 26 godina postojanja na političkoj sceni Crne Gore", dodao je Sekulić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније