Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 12. 2017. 20:39 >> 20:13

SD MOJKOVAC

"Ašanin da ne čezne za izborima 2013."

Nakon što su iz URA-e danas ukazali na, kako tvrde, brojne izborne nepravilnosti na lokalnim izborima u Mojkovcu, reagovali su iz lokalnog odbora Socijaldemokrata.

"Umjesto bilo kakve diskusije sa mojkovačkim političkim pajacem, ukazaćemo na sledeću činjenicu: znakovni tumač i specijalista za boje flomastera g-din Ašanin je na prošlim lokalnim izborima imao 466 glasa a sad 204, odnosno više nego duplo manje a sa druge strane Socijaldemokrate su sada prvi put učestvovale na lokalnim izborima i osvojile 210 glasova.", navode u saopštenju iz SD-a.

To je, kako kažu, čak 50 odsto više u odnosu na rezultat SD-a u Mojkovcu ostvaren na parlamentarnim izborima prošle godine.

"Zato, cjepaču glasačkog listića prilikom glasanja poručujemo da ne čezne za rezultatom iz 2013. kada je nastupao pod etiketom bivše DPS-ove uzdanice u Mojkovcu.", navode u saopštenju.

"Socijaldemokrate se još jednom zahvaljuju svim građankama i građanima Mojkovca koji su nam na izborima 26. novembra ukazali povjerenje i osigurali da se se glas izvorne socijaldemokratije, odnosno istinskih nosioca izvornih socijaldemokatskih vrijednosti čuje u mojkovačkom parlamentu u naredne četiri godine", poručile su Socijaldemokrate.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније