Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

08. 12. 2017. 10:44   >>  10:12 2

KOTORSKI DPS

Privatizacija opštine uzela maha

Privatizacija Opštine Kotor otovreno je uzela maha, ocijenjeno je iz kotorskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).


"Čudnih li vremena, čudnih li običaja – kotorska je uzrečica ovih dana, pa i naša u DPS-u. Ovu epizodu nekadašnje opozicije u vlasti, a današnje vlasti u privremenoj vlasti, možemo nazvati 'Vječiti grebator uzvraća udarac'. Ipak, da se zadržimo na dostojanstvenom vokabularu i činjenicama. Prije nekoliko sedmica smo obavijestili javnost o skandaloznoj i preko noći 'sklepanoj' izmjeni sistematizacije u Luci Kotor, gdje je gore pomenuti grebator uhljebio blisku prijateljicu, ni manje ni više nego kao zamjenicu Izvršnog direktora sa platom većom od predsjednika Opštine", navode iz kotorskog DPS-a.

Sistemacija je, kazali su, imala za zadatak da stvori, smisli, rodi, radno mjesto kako zna i umije.

"Da stvar bude još gora, Izvršni direktor, ovog kotorskog preduzeća je iz DF-a, istog onog DF-a kojeg su grebatori iz SDP-a do juče nazivali primitivnim, mračnim i nazadnim tkivom Crne Gore. Po ovome bi se epizoda mogla nazvati i 'Sindrom podvojene ličnosti', da ne znamo da je riječ o mnogo banalnijoj dijagnozi – licemjerju SDP-a. Njihovom, već tradicionalnom licemjerju koje ih polako ali sigurno vodi u političku prošlost. Šef grebatora tu ne staje, nastavlja dalje, i to uhljebljivanjem rodbine, u ovom slučaju sopstvenog bliskog rođaka, koji je postavljen na mjesto šefa kotorskog zatvorenog bazena 'Nikša Bućin'. A bazen posluje u sklopu Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora, na čijem čelu je predsjednik Nove srpske demokratije (DF) iz Tivta. Ponovo čudan sklop i čudna ljubav. Sasvim nalik onoj gore navedenoj đe je SDP rezervni igrač, DF-u", saopštio je DPS.

Mladi ljudi sa spotova i iz predizbornih pamfleta, kako su saopštili, naprasno su nestali, kao i svi statisti.

"Tako je SDP morao da se osnaži iz registra penzionera, povukavši gospodina, starog-novog potpredsjednika Opštine, koji nije ni ohladio fotelju u istoj onoj kancelariji u kojoj je krojio budžet i planove i programe po mjeri SDP-a, iz koje je oponirao tadašnjoj opoziciji a današnjoj koalicionoj braći. Dakle dragi sugrađani, pametnom dosta da shvati da je privatizacija Opštine Kotor otvoreno uzela maha. U svojoj pohlepi svi oni gube iz vida, da se približava dan kada će ih birači zaustaviti u toj nečasnoj raboti, te SDP grebatore i njihove novostečene drugare kao i sve koristoljubive političke diletante, poslati u političku prošlost", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније