Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

10. 12. 2017. 14:27 >> 13:55
2

LOKALNI IZBORI

SD samostalno u Ulcinju

Socijaldemokrate (SD) nastupiće samostalno na predstojećim lokalnim izborima u Ulcinju, koji će biti održani 4. februara naredne godine.

 

Takvu odluku jednoglasno je sinoć usvojio Opštinski odbor Socijaldemokrata Ulcinja.

Sjednici je prisustvovao lider Socijaldemokrata Ivan Brajović, koji je istakao da SD "na krilima još jednog veoma uspješno okončanog izbornog procesa, očekuju novi, još uspješniji".

"Nakon odličnog rezultata koji smo postigli samostalnim nastupom na izborima u Cetinju, Petnjici, Mojkovcu i Tuzima, veoma mi je drago da su i članovi OO SD Ulcinj veoma svjesni snage Socijaldemokrata i sve veće podrške koju dobijamo od naših građana, što je rezultiralo donošenjem odluke o samostalnom nastupu na predstojećim izborima u Ulcinju. Ubijeđen sam da će se i na lokalnim izborima koji nas očekuju 4. februara, nastaviti izuzetan trend rasta podrške Socijaldemokratama, jer smo sigurni u ispravnost našeg programa i sveukupnog političkog djelovanja, što i građani, evidentno je, u sve većem broju prepoznaju", rekao je Brajović.

Predsjednik ulcinjskog SD-a, Ćazim Hodžić, kazao je da je OO odavno počeo sa predizbornim aktivnostima u Ulcinju, s tim što će one biti intenzivirane u narednom periodu, i, kako je istakao, nesumnjivo je da će i Ulcinj bio još jedan grad u nizu odličnih rezultata Socijaldemokrata.

"Na osnovu svakodnevnih razgovora sa našim sugrađanima, uvjereni smo da nas i u Ulcinju očekuje izborni rezultat nakon kojeg će Socijaldemokrate i u ovom gradu postati ključni faktor političke stabilnosti i nezaobilazni činilac formiranja buduće lokalne vlasti", rekao je Hodžić.

Sjednici su prisustvovali i koordinator SD za primorje, Danilo Orlandić i koordinator SD za Ulcinj, Emil Durumbašić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније