Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio P.R.

11. 12. 2017. 18:59   >>  18:48 4

OPOZICIJA DPS-U

"Na Cetinju ćete prije čuti plač"

Da Demokratska partija socijalista (DPS) nema stida najbolje potvrđuje što otvoreno pljačkaju Cetinje, dok ga sve više ljudi napušta, a oni koji ostaju jedva krpe kraj sa krajem, a DPS spominje nasmijane građane, navodi se u zajedničkom saopštenju Građanskog pokreta URA, Demokrata i Socijaldemokratske partije.

To je odgovor cetinjskom DPS-u, koji je juče saopštio da su SDP, URA i Demokrate napravile "najslabiji posjećen skup na Cetinju otkad je višepartima".

"Možda ste čuli smijeh vaših nižepozicioniranih kolega, dok su sa oduševljenjem gledali kako vas stroga vaspitačica i šef šefa organizovane kriminalne grupe vuku za uši nakon izbornog debakla koji ste pretrpjeli na Cetinju ili možda mr Milutina Simovića koji se Cetinjanima u lice smijao govoreći o ekonomskom razvoju Prijestonice dok jedva svaki peti stanovnik ima zapošljenje”, istakli su iz tri partije.

DPS je, kako dodaju, zadužio Cetinje preko 25 miliona eura što, kako navode, znači da će svaki Cetinjanin ponaosob vraćati preko 1500 eura.

"Tako da je mnogo vjerovatnije da će se ulicama Cetinja čuti plač nego li smijeh koji se vama priviđa", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније