Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavio: O.Z. ]

13. 12. 2017. 11:58 >> 11:26
1

U SDP-u PORUČUJU

Ivanović po Zakonu nije mogao biti smijenjen

Odluka Administrativnog odbora, kojom je predložena smjena Darka Ivanovića iz Savjeta Agencije za elektronske medije (AEM), pokazuje da režim Demokratske partije socijalista (DPS) ulazi u završnu fazu obračuna sa nezavisnim institucijama u Crnoj Gori, smatraju u Socijaldemokratskoj partiji (SDP).

„Jednoglasna podrška nezakonitoj odluci pokazuje da su Pink poslanici odlučili da im je bitnija ružičašta stvarnost nego ljudi i institicije koji štite Crnu Goru“, kazao je portparol SDP-a Mirko Stanić.

Prema njegovim riječima, Ivanović po Zakonu nije mogao biti smijenjen, ni po jednoj normi koja je predviđena za smjenu, i sigurno će dobiti slučaj ukoliko se odluči da pravdu potraži pred sudom.

„Ali na ljudima koji su digli ruku za njegovu smjenu ostaje mrlja i sramota što su postali obični pioni Pink politike iz kuhinje vlasnika Demokratske partije socijalista(DPS)“, navodi se u saopštenju Stanića.

On je ocijenio da to nijesu poslanici, „nego dizači ruku protiv svega što je u interesu Crne Gore“.

„Tako su prvo krenuli u obračun za Nikolom Vukčevićem i Goranom Đurovićem iz Savjeta RTCG, danas nastavljaju sa Savjetom AEM-a, kako bi u našoj zemlji dobili ružičastu stvarnost, kad već imamo pink partiju na vlasti, sa pink gospodarom nazovi poslanika“, naveo je Stanić.

Kako je kazao, sramni postupci koje sprovodi ovih mjeseci Administrativni odbor na čelu sa Luiđom Škreljom, sigurno će biti predmet pažnje međunarodnih partnera, koji od Crne Gore uvijek traže izgradnju nezavisnih institucija.

„Po Škrelji i dizačima ruku iz Administrativnog, mjera objektivnog i korektnog je minut-dva, a volja vlasnika DPS-a sveto pismo“, rekao je Stanić.

On je poručio Ivanoviću, Vukčeviću i Đuroviću „i svima koji su danas na udaru pink hobotnice da nijesu sami, da je uz njih građanska, evropska i moderna Crna Gora, a da će pink poslanici ostati upisani u sramotni dio istorije crnogorskog parlamentarizma“.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније